Dator > hur man överför data till en netbook

 • hur man överför data till en netbook


 • Netbook datorerna är små bärbara enheter, med skärmstorlekar vanligen mellan 7 inches och 11 inches. När det gäller form factor, netbooks liknar bärbara datorer, den enda skillnaden är storleken. Enheterna är riktade mot studenter och tekniskt kunniga resenärer som vill hålla kontakten även när på vägen. På grund av sin storlek, kan en netbook inte plats för en optisk enhet, t. ex. en CD-eller DVD-enhet, vilket gör det svårt att överföra data från CD eller DVD och installera ny programvara

  Du behöver:
  frysskåp.


  1.
  Överför filer till din netbook med en USB-flash-enhet. Detta är den enklaste-och smidigaste sätt att överföra data till en netbook, främst på grund av två skäl: praktiskt taget alla datorer, oavsett storlek och form factor, är utrustade med USB-portar och USB-minnen är billiga och allmänt tillgängliga. För att överföra, bara att plugga in USB-enheten, även populärt kallad ett minne, penna driva eller flash-enhet, till den dator du vill exportera data från. Navigera till lämplig katalog, kopiera data du vill överföra till netbook, och klistra in den på USB-enheten. Överföra data genom att sätta in enheten i netbook och dra innehållet på netbook hårddisk.
  2.
  Ladda ner filer till netbook från en lagringsplats på Internet. En annan populär metod för att överföra filer till en netbook är att besöka en plats där filerna har redan laddats upp, och sedan ladda ner och rädda dem till disk. Du måste ha tillgång till en pålitlig Internetuppkoppling för denna metod-först att ladda upp filerna från källan, och sedan ladda ner dem till netbook. Överföra filer över Internet kan ta lång tid om filstorlekar är stora. Använd en fast internetuppkoppling om möjligt.
  3.
  Överföra filer till en netbook trådlöst via Bluetooth, en trådlös kommunikationsteknik som gör det möjligt enheter att "para ihop" med varandra och utbyta data. För en Bluetooth-data session ska fungera måste den funktionen vara påslagen från båda enheterna-källan och destinationen-och det måste vara inom ett visst avstånd från varandra. Denna metod är mest lämpad att överföra data till en netbook från handhållna enheter som smartphones och handdatorer, eftersom dessa enheter i allmänhet har små filstorlekar som lätt kan överföras via Bluetooth. Datautbyte via Bluetooth kan vara långsam, och inte många datorer är utrustade med denna teknik.
  4.
  Överför filer via ett trådlöst lokalt nätverk. Om din netbook är en del av ett trådlöst nätverk kan du komma åt och kopiera filer från en annan dator i nätverket. För att komma åt filerna, måste dock källdatorn lagra informationen i en delad plats, det vill säga en mapp som är tillgänglig för alla användare i nätverket. Denna metod är relativt snabb och pålitlig och kunna hantera stora filstorlekar utan brister.

  tips och varningar


 • inte in infekterade USB-enheter i din netbook.

Previous:hur man fixar ett misslyckande utskriftshanteraren Next:Hur uppgraderar jag ett 56K modem?

Relaterade artiklar


 • hur man byter LCD-skärmen på en HP dv6500
 • hur man ansluter en stationär strömförsörjning
 • hur man kan styra en muspekare med ett tangentbord
 • hur till check sd kort hastighet
 • hur du aktiverar Microsoft Bluetooth stack
 • hur man fixar en SATA-hårddisk
 • Hur man testar SD Speed
 • hur du uppgraderar CPU för en Dell 9300 laptop
 • hur man fyller en bläckpatron för en HP 7700
 • Vilken typ av RAM-minne behöver jag för min dator?