Dator > hur man klona en 360 hårddisk

 • hur man klona en 360 hårddisk


 • Kloning din Xbox 360-hårddisken är ett sätt att hålla alla dina Xbox filer säkra så att de lätt kan ersättas när du behöver ersätta den ursprungliga hårddisken eller vill använda en större kapacitet hårddisk. Ta bort Xbox 360-hårddisken är en enkel process som inte kräver att öppna spelkonsol och därigenom behålla din garanti i god ställning, är Xbox 360-hårddisk som liknar en dators hårddisk, så det kan anslutas till datorn för klon . samband med beslutsfattande

  Du behöver:
  1 Torx Nr
   8 skruvmejsel.
  1 uppsättning Phillips precisionsmejslar.
  Dator handboken.


  1.
  Stäng av Xbox 360 och koppla bort den från vägguttaget. Leta reda på hårddisken facket längst upp framsidan av spelkonsolen. Tryck på avtryckaren bredvid facket och dra ut hårddisken församling.
  2.
  Vrid hårddisk montering bottom-sidan upp och använda Torx nr 8 skruvmejsel för att ta bort skruvarna som håller hårddisken till montering. Skjut hårddisken ur buren.
  3.
  Vänd hårddisken så stiften mot dig. Leta reda på "Slave"-inställningen. Detta kommer att märkas.
  4.
  Ändra omkopplaren eller plast bygel (små plast stift höljet) till rätt position för att göra hårddisken en slav. Stiftet eller växla läge varierar beroende på hårddisken tillverkaren. I de flesta fall kommer du bara trycka på byta till vänster, eller dra ut bygeln på par av metall hårddisk stift med nageln och flytta den till nästa par stift på vänster sida. Följ hårddisken diagrammet i datorns handbok för att kontrollera denna process.
  5.
  Koppla din stationära dator från eluttaget och ta bort alla kablar från baksidan. Stäng datorns hölje runt så har baksidan mot dig.
  6.
  Skruva av fästelement från den högra sidopanelen med en stjärnskruvmejsel Precision skruvmejsel. På vissa datorer kan du behöva ta bort den övre panelen för att ta bort sidopanelen. Leta i din handbok datortillverkare. Skjut den högra panelen tillbaka och stänga av datorn.
  7.
  Placera Xbox hårddisk i en av de främre hårddiskfack på datorn. Anslut ett band kontakten från baksidan av 360-hårddisken till moderkortet. Var noga med att kabeln står inför samma sätt som kabeln som är ansluten till datorns hårddisk. Tryck på kontakten ordentligt till 360-hårddisken och till moderkortet för att säkerställa en bra anslutning.
  8.
  Anslut video, tangentbord, mus och nätsladdar till datorn och anslut datorn till ett eluttag. Slå på datorn.
  9.
  Ladda ner och installera en hårddisk kloning program. Välj "Spara" alternativet när du ombeds att antingen spara eller köra programmet. Leta reda på programmet i mappen du sparade det till och dubbelklicka på att installera. Följ instruktionerna på skärmen installationen.
  10.
  Gå till "Start", "Program" och klicka på kloning programikonen för att öppna.
  11.

  Välj Xbox 360-hårddisken som "källa" hårddisk till klon. Detta kan vara märkt "original" eller annan liknande kommando beroende på vilket program du använder.
  12.
  Välj din dators hårddisk eller annan hårddisk där du vill spara informationen som "Destination" eller "Kopiera" location (Detta kommando kommer att skilja sig något beroende på program du använder).
  13.
  Incheckning märke eller välja alternativet som ger dig en fullständig kopia eller en exakt klon. Välj "Format som behövs" eller "Format kopia" eller märkts på samma sätt alternativ på programmet och klicka på "Start" eller "Clone". Vänta på kloning processen till slut, följ anvisningarna på skärmen för att avsluta kloning, stäng sedan programmet.
  14.
  Stäng av datorn som vanligt och koppla ur nätsladden och alla kablar ur datorn. Koppla bandet kontakten från baksidan av Xbox 360-hårddisken och från datorns moderkort. Sätt tillbaka datorns hölje täcker.
  Femton.
  Ändra jumper eller byta inställning på Xbox 360-hårddisken tillbaka till "Master". Placera Xbox 360-hårddisken tillbaka till Xbox hårddisk bur och skruva på plats. Återgå hårddisken buren facket till Xbox 360.


Previous:hur man fixar ett misslyckande utskriftshanteraren Next:Hur gör jag bränner srt-filer med en film på en CD?

Relaterade artiklar


 • Hur felsöker jag en skrivare kanon prixma?
 • Hur byter jag en inkörsport 1450 diskettenhet?
 • vad är skillnaden mellan klass två och klass fyra micro sd-kort?
 • hur man ställer Linksys WRT54G till ett kabelmodem
 • hur man återställer en Linksys kabelmodem
 • hur man kan jämföra äpple & HP-datorer
 • vad är en processor tråd?
 • felsökning av en westell modem 6100f
 • hur du installerar ett extra batteri på en Compaq Notebook
 • Felsökning av en ATI Radeon 7500 TV-tuner