Dator > hur man använder Dell Studio 17

 • hur man använder Dell Studio 17


 • Dell Studio 17 bärbar dator lovar en liten bärbar dator med samma processorkraft, RAM hastighet och grafiska funktioner som en stationär dator. Studio 17 har en full 17,3-tums bildskärm featuring funktionalitet pekskärm. Att använda datorn på rätt sätt, lära sig att slå på den, använda den unika facket mindre skivenhet och använder kommandon pekskärm. När korrekt information, använd Studio bärbara dator för att titta på filmer, skapa dokument, surfa på Internet och mer
  1.
  Anslut den mindre änden av nätadaptern till strömkontakten på högra sidan av Studio 17 bärbar dator. Anslut den andra änden till ett eluttag. Tryck på strömbrytaren till höger om stickkontakten längs den högra sidan av Dell Studio 17 bärbar dator. Datorn kommer att starta.
  2.
  Följ anvisningarna på skärmen för att ställa in Microsoft Windows för första gången. Acceptera licensavtal och välj dina inställningar och inställningar. När etableringen är klar kommer Windows ta dig till inloggningsskärmen. Ange lösenordet du skapade under den första inrättas för att logga in på ditt konto.
  3.
  Håll "Fn"-funktionen och tryck på "F2" för att växla trådlöst på och av. När trådlösa är på, kommer en radiosignal visas på skärmen. När det är avstängd, kommer radiosignalen har en överkryssad cirkel över bilden. För nu, se till att den trådlösa är påslagen.
  4.
  Anslut till ett trådlöst nätverk för att börja använda Internet på din Dell Studio 17 bärbar dator. Klicka på "Start". Skriv "Nätverks-och delningscenter" i sökrutan och tryck på "Enter". Klicka på "Anslut till ett nätverk" och välj det trådlösa nätverket du vill ansluta till.
  5.
  Sätt in en CD eller DVD i den optiska enheten på höger sida av Studio 17 bärbar dator. Frekvensomriktaren har inte en bricka. Istället tryck försiktigt skivan i facket med etiketten uppåt. Frekvensomriktaren tar tag i skivan och matat in det åt dig. Tryck på "Mata ut" knappen, som kännetecknas av en pil som pekar uppåt med en bar under, från tangentbordet för att mata ut skivan från enheten.
  6.
  Peka på skärmen på din Dell Studio 17 bärbar dator att använda funktionen pekskärmen. Navigera genom fönstren genom att peka på skärmen med musen. Tryck två gånger för att dubbelklicka på en ikon. Touch skärmen och håll denna position för att öppna en snabbmeny som normalt skulle öppna genom att högerklicka med musen.


Previous:hur man fixar ett misslyckande utskriftshanteraren Next:Intel x9100 kontra Core 2 Quad core QX9300

Relaterade artiklar


 • varför finns det inget ljud på min Dell-dator?
 • Varför är en flash-enhet farligt?
 • hur man använder en USB-mus och tangentbord laptop med Windows Vista
 • hur man formaterar om en Toshiba Gigabeat
 • hur man använder tre monitorer på en Dell dimension e521
 • Hur man testar USB-minne
 • hur du kan förbättra din laptop processorhastigheten
 • min HP Deskjet-skrivare kommer inte att skanna
 • hur man kan återställa min laptop hårddisk
 • IBM vs bärbara Macintosh-datorer