Dator > hur man kopierar en DVR video till min iMac

 • hur man kopierar en DVR video till min iMac


 • Nu när digital video är vanligare, har DVR ersatt videobandspelare i många hem. Överföra video från en DVR till en dator händer samma sätt som överföring av video från en videobandspelare. Den analoga video går till en video-upptagning enhet ansluten till datorn, vilket gör digitala kopior av videon. Video capture kort måste ha ett USB-gränssnitt att arbeta med iMac. Logikkortet på en iMac innehåller inte en kortplats för PCI-kort. Plug-and-play video capture-kort gör samverkar video med USB-portar snabbt och enkelt.

  Du behöver:
  videoinspelningskort
  . S-videokabel.
  Komposit-ljudkabel.

  videoinspelningskort


  1.
  Sätt din video-upptagning enhetens installationsskivan i iMac slot-loading-enhet. Dubbelklicka på installationsprogrammet för att köra installationen och anslut videoinspelningskort till en USB-port på datorn.
  2.
  Anslut DVR spelarens videoutgång till ingången på capture-kort med S-Video kabel. Anslut spelarens ljudutgång till fånga kort med komposit ljudkabel. Kör video-upptagning programvara som du installerat från skivan, som ligger i "Program"-mappen.
  3.
  Klicka på "Fånga från enhet" för att börja spela in signalen från DVR. Tryck på "Play" på DVR-spelaren att skicka en signal till fånga kortet. Justera färg, kontrast, färgton och mättnad med DVR fjärrkontrollen. Övervaka videosignal på din datorskärm, och stoppa inspelningen när bilden ser bra ut för dig.
  4.
  Klicka på "Avbryt" för att radera testet inspelningen. Klicka på "Fånga från enhet" för att starta en ny inspelning med den justerade bilden. Tryck på "Play" på DVR-spelaren.
  5.
  Klicka på "Stop" på fånga programvara och namn videoklippet. Klicka på videoklippet för att markera den och klicka på "Redigera" för att öppna en videotidslinje redaktör.

  Fånga video i iMovie


  1.
  Kör iMovie från din " Program "mappen. Klicka på den blå växla knappen på undersidan av skärmen så att knappen pekar på kameran ikonen.
  2.
  Tryck på "Play" på DVR-spelaren. Videon kommer att börja spela på skärmen, och du hör ljudet. Låt DVR videouppspelningen tills den når den första bildrutan i klippet du vill spela in. Tryck på "Paus" på DVR.
  3.
  Klicka på "Import" i iMovie och tryck på "Play" på DVR för att börja spela in ett klipp. iMovie skapar ett nytt klipp för varje nio minuter video. Dra alla klipp till tidslinjen redigeraren när du är klar med inspelningen.
  4.
  Klicka på "Export" för att skapa en videofil från enskilda klipp. Klicka på rullgardinsmenyn bredvid "Exportera film" och dra musen till "iDVD" att bränna en skiva eller "QuickTime" för att förbereda din video för webben.

  tips och varningar


 • Apples webbplats listar Sony DVMC-DA2 och Syncrotec Formac Studio som iMac-kompatibla inspelningsenheter.

Previous:hur man fixar ett misslyckande utskriftshanteraren Next:min laptop kommer inte att erkänna det trådlösa kortet

Relaterade artiklar


 • Hur man använder en Wacom Graphire4 penna på en Tablet PC
 • I / O Magic USB 2.0 hårddisk låda specifikationer
 • felsökning av en Seagate extern hårddisk
 • hur man upptäcker en USB-drivrutin
 • 2,5-GHz Intel Core 2 Duo vs 2,6 GHz Intel Core 2 Duo
 • hur man öppnar fallet på en Sony Vaio laptop
 • hur man installerar min HP 2570 series skrivare på min Vista-dator
 • videoutgång specifikationer för Acer Aspire One
 • hur du formaterar en ledigt
 • hur man köper en bärbar dator i Korea