Dator > hur man ansluter en kabelansluten externt tangentbord till en Acer laptop

 • hur man ansluter en kabelansluten externt tangentbord till en Acer laptop


 • Din Acers inbyggda tangentbordet är kompakt för att passa den bärbara design, lägga bärbarhet till den bärbara datorns funktioner. Om det inbyggda tangentbordet saknar de knappar du behöver eller om du bara hittar bordsmodell tangentbord mer bekväm, kan du ansluta din trådbundna tangentbord till Acer laptop, vilket gör att mer bekväm att skriva och ökad funktionalitet. Även den minsta av Acers mini-laptops har minst en USB-port, så detta är det bästa gränssnittet för din trådbundna tangentbord. Tänk på att en äldre tangentbord helt enkelt inte kan vara kompatibel med din Acer laptop.

  Du behöver:.
  PS /2 till USB signalomvandlare


  1
  Anslut ditt tangentbord PS /2 kontakten (den runda änden av kabeln). till en PS /2 till USB konverterare. Se till att omvandlaren är konstruerad för ett tangentbord, inte en mus, och att förpackningen att det är en signal omvandlare, inte bara en enkel adapter. Moderna datorer kräver en annan typ av signal för USB-gränssnitt än en PS /2 ger, så utan ordentlig adapter ditt tangentbord fungerar inte.
  2.
  Slå på din Acer laptop och Anslut USB-änden av omvandlaren till en av USB-portarna. Följ instruktionerna för att installera en drivrutin för tangentbordet som visas på skärmen. Om ingen drivrutin visas instruktioner eller datorn inte kan hitta rätt drivrutin på egen hand besöka tangentbordet tillverkarens webbplats och ladda ner drivrutinen därifrån. Förarna är i allmänhet finns i "Downloads" eller "support" på hemsidan. Om du inte kan hitta drivrutinen där, ring företaget för att få rätt drivrutiner.
  3.
  Prova att skriva på ditt externa tangentbord När drivrutinen är installerad. Om det fungerar, är du klar och ska kunna använda tangentbordet som helst utan att installera drivrutinen. Om det inte fungerar kan du manuellt måste berätta för din dator var du kan söka tangentbordsinmatning.
  4.
  Klicka på "Start" och sedan "Kontrollpanelen", som kan vara under "Inställningar", beroende på din version av Windows.
  5.
  Klicka på "Tangentbord" i Kontrollpanelen listan. Om du använder Windows 7 eller Vista och inte se "Tangentbord" i listan klickar du på "Kategori" bredvid "Visa efter" i det övre högra hörnet av fönstret och växla till stora eller små ikoner visa och välj sedan "-tangentbord. "
  6.
  Klicka på fliken" Maskinvara "och välj din nya tangentbord från enhetslistan. Om fönstret säger att enheten fungerar korrekt, klicka på OK för att slutföra tangentbordsinställningar . Om inte, kommer Windows erbjuda dig ett felsökning länk. Klicka på länken och följ instruktionerna på skärmen för att felsöka din enhet och reparera det.


Previous:hur man fixar ett misslyckande utskriftshanteraren Next:hur produktionen av flera bildskärmar

Relaterade artiklar


 • hur du uppdaterar en Printer Spooler
 • vad är fast huvudet Diskettstationer lagring?
 • sätt att mod din Toshiba laptop
 • vad är det fysiska minnet på en dator?
 • hur man kan förebygga bläckstråle papper från kladd
 • vad är en DataTraveler flash-enhet?
 • de mest populära datorväskor
 • hur du ställer in två skrivbord på XP
 • hur reparera tangentbordet på en gateway anteckningsblock
 • Hur gör jag felsöka problem skriva ut med en HP Deskjet 960C över nätverket vista?