Dator > hastighet tester för tangentbord

 • hastighet tester för tangentbord


 • Den som vill lära sig att skriva snabbt och effektivt kanske vill testa sig med en hastighet test. Dessa tester ger dig resultatet av din maskinskrivning fart, tillsammans med din noggrannhet och prestanda. De flesta av hastigheten tangentbordet tester är gratis att prova online. Vissa webbplatser kan också innehålla ytterligare resurser såsom utbildning programvara, program certifiering och skriva spel. Detta bidrar till att förbättra dina skrivfärdigheter för att kunna utföra i din nuvarande eller framtida karriär.

  10 snabba fingrar Speed Test

  Användare har möjlighet att testa sina skrivfärdigheter med detta gratis online-test. Det ger dig en mening att skriva in en kort tid. Detta test kan inte garantera att användarna alltid kommer göra en 100 procent. Medger dock testpersonerna att ta reda på hur snabbt de skriver. Användare kan öka sin skrivhastighet genom att ta prov flera gånger. 10 snabba fingrar bara använder ord som ofta används i det engelska språket. Detta test fungerar även för dem i andra länder. Användarna har också möjlighet att kopiera och klistra in resultaten på sina bloggar, personliga webbplats eller sociala profiler nätverk.

  Typing Test

  Denna webbplats har mycket mer än bara tester. Det kan du förbättra dina skrivfärdigheter genom certifiering kurser, program och spel. Användare kan testa sina skrivfärdigheter genom att ta skrivfärdigheter test. De har möjlighet att ställa in tid och texten de vill skriva om. Det skriver intyg kurs tillåter maskinskrivare att visa sina färdigheter till deras nuvarande arbetsgivare. En $ 9,90 avgift är skyldig att registrera för denna kurs. Användarna har också möjlighet att spela gratis spel som Keyman skriva spel, Bubbles skriva spel och Keybricks skriva spel för att förbättra sina färdigheter. De har också möjlighet att köpa TypingMaster programvara för $ 39,90 eller att ladda ner en gratis provversion. Det skriver Test webbplatsen finns även ytterligare information om touch typing, där alla fingrar rör vid tangentbordet.

  Läs 2 Typ

  Denna webbplats har också en gratis skriva test för datoranvändare. För att ta provet, måste skriva de den punkt som visas i en uppmätt tid. När de väl klart testet måste klicka på "testa mig"-knappen för att få sina resultat. Webbplatsen testar sedan användarens maskinskrivning fart och precision tillsammans med att tillhandahålla en utvärdering av prestanda. Användarna har också möjlighet att skriva ut en gratis Skriva Intyg att rama i deras kontor eller hemma. Genom att registrera Lär 2 Skriv användarna har tillgång till resurser som tillåter dem att följa sina resultat och framsteg.


Previous:nothing Next:hur man mäter SD-kortet skrivhastighet

Relaterade artiklar


 • Felsökning av en HP 8250
 • hur man ansluter en gammal laptop till dsl
 • hur man upptäcker mitt grafikkort
 • jämförelse av en flash-enhet till en cd
 • hur du tar bort en HP 5600
 • Hur man överför förlustfria inspelningar på en CD i Windows Media Player
 • hur man fixar pc frysa-ups
 • hårddiskfel i en bärbar dator
 • livscykel dator
 • Hur man testar SD Speed