Dator > Lägga till en kort för att göra ditt system en dubbla bildskärmar

 • Lägga till en kort för att göra ditt system en dubbla bildskärmar


 • Efter att ha dubbla bildskärmar kan vara till nytta på många sätt, bland annat bättre arbetsmiljö produktivitet, multimedia förmåner och fördelar spel. Dubbla skärmar är också ett effektivt sätt att öka ditt skrivbord utrymme, så att du kan se flera program samtidigt. Men för att köra två skärmar på samma system, måste du ha två video installerade kort. De flesta nya datorer är kompatibla med att köra två kort i antingen PCI eller AGP-format. När du köper ett andra grafikkort för dubbla bildskärmar, är det viktigt att kontrollera korsa compatibly med moderkortet och andra grafikkort.

  Du behöver:
  andra bildskärmen
  . Bildskärmskabeln.
  Andra grafikkort.
  Dator manual.
  Video CD-skivan.


  1.
  Stäng av datorn för att installera det andra grafikkortet. Koppla ur strömkabeln från vägguttaget eller strömkällan. Ta bort sidopanelen från datorn fallet och ställ den åt sidan. Dator fall varierar, så du måste skruva upp den, eller, om det är ett verktyg mindre fall, eller låsa upp den. Nästa, lokalisera PCI /AGP /PCI Express-kortplats som du ska installera det andra kortet till. Rör vid något metallföremål på marken själv eller använda en anti-statisk laddning armband, som du hittar på de flesta datorbutiker. Sätt det andra kortet i facket och fäst den på plats. När du säker det andra grafikkortet på plats, sätta panelen datorn sida igen.
  2.
  Ta den andra monitorn och anslut den till baksidan av det andra grafikkortet. Beroende på vilken typ av kabel, kan du behöva skruva det på plats. Dubbelkolla anslutningen bildskärmskabeln och slå på monitorn. Anslut sedan kabeln eller alla andra kablar som du har kopplat under installationen.
  3.
  Slå på datorn och låta ditt operativsystem att ladda. Efter att operativsystemet har startat sätter du in CD-skivan att börja installera kortet. När du sätter in CD kommer en installation ansökan belastning. Följ alla steg fram till slutet för att slutföra installationen av drivrutinen.
  4.
  Öppna Egenskaper för Bildskärm. Denna process är relativt likartad för de flesta operativsystem. "Högerklicka på" någonstans på skrivbordsbakgrunden och välj "Anpassa" och sedan "Display Settings (Win Vista)," eller "Screen Resolution" (Win 7), "beroende på ditt operativsystem. Därefter kommer du se två rutor, märkt en "1", som är det viktigaste bildskärmen och en andra mindre låda märkt "2". Klicka på rutan "2. " När har du klickat på "2" i rutan i Windows 7, välj "Utöka Dessa skärmar" för att möjliggöra dubbla bildskärmar i den nedrullningsbara listan nedan. I Windows Vista kommer det att finnas en lista nedrullningsbar precis nedanför där du kan tilldela den andra grafikkortet. När du har tilldelat den till andra grafikkortet eller valt "Utöka dessa displayer" klickar du på knappen "Verkställ", sedan "OK".


Previous:nothing Next:hur man installerar min HP 2570 series skrivare på min Vista-dator

Relaterade artiklar


 • hur du ställer in en SATA hårddisk
 • ThinkPad R400 vs ThinkPad R40
 • hur till vända på en dator utan en strömbrytare
 • Felsökning av en HP Deskjet d4160
 • hur man upptäcker och installera ljud drivrutiner
 • Centrino 2 vs Pentium 4
 • hur du monterar & isär en bärbar dator
 • hur man hittar en skrivare på en Ethernet-router
 • hur du slår på det trådlösa på min HP Pavilion dv5000
 • ska jag gå med en netbook eller smartphone till att surfa mobilt på webben?