Dator > hur man byter en Presario C700 skärm

 • hur man byter en Presario C700 skärm


 • Laptop komponenter kan vara ganska dyra att ersätta jämfört med kostnaden för en ny laptop. Detta gäller särskilt när de reser laptop reparation av professionella tjänster. Men du kan spara pengar genom att ersätta LCD själv. Nyckeln är att hitta rätt komponenter. Använda artikelnummer för C700 LCD-skärm, 454934-001, 462456-001 eller om din modell har en webbkamera kan du hitta ersättare skärmar från återförsäljare online

  Du behöver:. .
  Ersätter LCD
  Phillips-skruvmejsel.

  Lägg

  en ny LCD


  1.
  Stäng ner datorn och koppla bort nätadaptern från den bärbara datorn. Ta bort datorns batteri och koppla ur alla perifera kablar. Med dessa steg skyddar din dator under reparationsprocessen. Det finns några komponenter som måste avlägsnas innan ersätta displayen församlingen.
  2.
  Vänd den bärbara datorn över och skruva bort två skruvar längst ner på minnesmodulen locket. Lyft upp på framsidan av locket och ta bort det. Koppla loss kablarna WLAN-antenn från systemkortet sitter på höger sida strax under det trådlösa kortet.
  3.
  Ta bort de två skruvarna som är rätt under batterifacket. Ta en tredje skruv som är ungefär 3 inches nedanför vänstra skruven som bara togs bort. Vänd den bärbara datorn över och lyft upp på baksidan kanten av tangentbordet tills det tar stopp i en vinkel. Skjut tillbaka tangentbordet mot att displayen att det lossnar. Koppla bort kabeln från moderkortet genom att släppa kontakten och ta bort kabeln.
  4.
  Ta bort omkopplarskyddet från den bärbara datorn. Vänd på datorn med främre mot dig. De åtta skruvarna som håller strömbrytarskyddet måste tas bort. Fem är längs långsidan av den bärbara datorn, och de andra är på kanterna. Från strömbrytarhöljet, koppla bort kabeln som ansluts till moderkortet i mitten av datorn. Lyft strömbrytarhöljet från datorn.
  5.
  Bort kabeln som ansluter skärmen enheten på moderkortet och ta ut kabelskorna och routing-kanal. Dessa är placerade på den övre vänstra sidan av datorn där tangentbordet och byta täcka brukade vara.
  6.
  Koppla mikrofonkabeln och ta bort den och antennkabeln för WLAN från klippen. Kablarna går från det övre högra hörnet systemkortet till mitten av där tangentbordet var tidigare.
  7.
  Skruva ur de fyra skruvarna som håller displayen enheten på moderkortet. Skruvarna är placerade på gångjärn av datorn ungefär en tum eller så i från varje sida. Det finns två skruvar per sida.
  8.
  Lyft displayen montering av datorn och ersätt med nya församlingen. Skruva displayen tillbaka till moderkortet med hjälp av två skruvar på varje sida. Re-klipp och koppla tillbaka kablarna till moderkortet. Byt ut alla borttagna komponenter.
  9.
  Sätt tillbaka batteriet i datorn, koppla in den och anslut alla perifera kablar. Slå på datorn och se om displayen fungerar som den ska.

  Tips och varningar


 • Använd ett antistatiskt matta och armband för att förhindra skador på inre komponenter i datorn.
 • göra denna typ av arbete på datorn kan göra garantin ogiltig. Om datorn är fortfarande under garanti arbetet bör kompletteras med en professionell.

Previous:nothing Next:vad är skillnaden mellan ett SD & ett SDHC flash-kort?

Relaterade artiklar


 • hur man kan jämföra allt-i-ett skannrar, skrivare och kopiatorer
 • Hur skapar jag en enkel hemdator?
 • hur man bromsa en processor
 • Hur får jag tillbaka digitala bilder gratis?
 • vad är Intel Atom-processor?
 • Hur kan jag mata in papper i en HP Officejet skrivare?
 • hur du ställer in bios för två hårddiskar
 • specs på HP 6515
 • hur till check bläckpatroner för skrivare
 • hur man gör en flash-enhet startbar i en Mac