Dator > hur du hittar bläckpatron för Officejet 6110 allt-i-ett

 • hur du hittar bläckpatron för Officejet 6110 allt-i-ett


 • Med HP Officejet 6110 allt-i-ett-skrivare använder HP 56 svart och HPs 57 tricolor kassetter för dag till dag utskrift projekt, och i HP 58 fotot och att HP 57 tricolor på högupplöst grafik och foton. Att hitta dessa bläckpatroner till din Officejet 6110 är inte svårt, som HP erbjuder patroner i enkel-, dubbel, fyrhjuling Combo värdepaket via sin webbplats. Nya HP-bläckpatroner är också tillgängliga via HP-auktoriserad återförsäljare som inkluderar behöriga avdelningen, kontorsmaterial och datorer butiker.

  HP: s webbplats


  1
  Klicka på "tillbehör för din Officejet. 6110 "i avsnittet Resurser. Klicka på "bläckpatroner" fliken på sidan som öppnas om du inte ser alternativen bläckpatron.
  2.
  Titta på de erbjudna alternativen och välja den första kassetten som du behöver genom in i en mängd för kassetten i "Antal"-fältet till vänster om den röda "Lägg till>" knappen. Klicka på "Lägg till>" för att lägga patronen i din kundvagn. Upprepa med andra patroner som du behöver.
  3.
  Bläddra till det övre högra hörnet på skärmen efter du har lagt patroner i din kundvagn. Markera "Mina varukorgen" för att se en drop-down fönster som har de patroner som du valt. Kontrollera att vagnen har alla de patroner och sedan klicka på den röda "> Visa Kundvagn Kassa" knappen.
  4.
  Fylla i sammanfattningen, inbegripet betalningssätt och Klicka på "Nästa>" knappen. Följ instruktionerna på skärmen genom varje avsnitt av beslutet, bl. a. om leveransadress, faktureringsadress och betalning sektioner information-Kompletterad all begärd information fält. Om du inte redan har loggat in en HP-konto, skapa ett konto med din e-postadress och lösenord.
  5.
  Gå till HP Frakt och leverans sida (se Resurser) att besluta om en metod för transport och leverans väntetiden-om du inte kvalificerad för gratis Standard (5 till 7 dag) eller Business (2 dag) sjöfarten och behöver inte patronerna omedelbart. Granska din beställning och lägg till en annan ram leveranstid om så önskas. Fyll i ordning

  HP Partner Återförsäljare


  1
  Klicka på "Partner Locator-Förenta Staterna". . Länken i avsnittet Resurser.
  2
  Välj en industri från "Hitta en partner för:". rullgardinsmenyn. Välj "Bläck /Toner //Papper /Skrivartillbehör" alternativet från "Välj en produktkategori:" rullgardinsmenyn och en produkttypen från "Var god välj en produkt:". Rullgardinsmenyn

  3.
  Välj "Lokal HP partner i mitt område" eller "lokala HP partners inom en radie av ___ Miles" alternativet. Om du väljer det andra alternativet, fyll i "Miles"-fältet med ett nummer. Fyll i dina adressuppgifter och klicka på "Sök>" knappen för att se en lista över dina lokala HP auktoriserade återförsäljare.
  4.
  Kontakta återförsäljare på din lista för att se vilka som har HP Officejet 6110 bläckpatroner. Jämför priser bland återförsäljarna och välja en. Gå till återförsäljaren läge att köpa din patron (s).


Previous:nothing Next:varför en bärbar dator inte kan läsa ett SDHC

Relaterade artiklar


 • Hur felsöker jag en Epson 440?
 • hur du skannar stora jobb på Konica kopiatorn C650
 • hur du justerar video inställningar i en Intel-grafikkort
 • Lägga till en hårddisk till en dator från HP
 • hur man fyller kanon cl41
 • Definitionen av datorn ingång
 • hur man kan kontrollera 64 bitars maskinvara
 • information om RDRAM
 • hur man trådlöst nätverk en Media Center Extender med en vista dator
 • hur du ställer in en trådlös förlängare