Dator > Hur gör jag kameran använder MacBook som spion kamera?

 • Hur gör jag kameran använder MacBook som spion kamera?


 • MacBook laptop har en inbyggd videokamera som kan användas för att titta på andra från en Mac eller PC som är ansluten till Internet. Förfarandet innebär att installera särskilda program som tittar på både MacBook och den dator som kommer att göra att titta på. Varken dator kommer att påverkas negativt av att använda särskild visning programvaran, som kan tas bort när som helst. Internet används för att överföra videon från MacBook videokamera så att du kan använda MacBook som spionerar enhet överallt där det finns en Internetanslutning.

  Du behöver:
  Trådlöst nätverk
  . Maskeringstejp.

  Förbereda MacBook


  1.
  Gå till en visning programvara webbplats, till exempel, LogMeIn (se Resurser). Registrera dig för hemsidan genom att ange namn och lösenord till ett online-konto informationssida.
  2.
  Ladda Mac serverprogramvaran från webbplatsen. Dubbelklicka på programmet när den har hämtat att installera det på Mac hårddisk. Starta om datorn.
  3.
  Klicka på ikonen för Mac-server programvara som är längst upp till höger på skärmen. Välj "Server Preferences" från rullgardinsmenyn.
  4.
  Klicka på "Delad mapp" fliken högst upp i fönstret som visas. Dubbelklicka på Mac hårddisk att öppna sina fönster. Dubbelklicka på "Användare" mappen för att öppna sina fönster. Dra ikonen av huset från insidan av fönstret till Mac serverprogramvaran fönster. Klicka på "Stäng" längst ned i Mac-server fönstret för att stänga den.
  5.
  Starta "iChat-programmet som kommer med MacBook OS X operativsystem genom att dubbelklicka på ikonen inne i "Program"-mappen.
  6.
  Klicka på "Camera"-knappen på "iChat-programmet huvudskärm. Klicka på den gula knappen i övre vänstra hörnet av programmets huvudskärm att få den att försvinna från skrivbordet.
  7.
  Placera en remsa maskeringstejp över den lyser grön lysdiod som är från den övre kanten av MacBook LCD-skärm. Rikta MacBook LCD-skärm i riktning mot det område som du vill kunna se.

  Förbereda och använda Kollar dator


  1.
  Gå till tittar programvara webbplats, till exempel, LogMeIn (se Resurser). Ladda ner PC eller Mac tittar programvara från webbplatsen. Dubbelklicka på programmet när den har hämtat att installera det på Mac eller PC hårddisk. Starta om datorn efter installationen, vilket är nödvändigt på grund av det sätt på vilket operativsystemet Windows fungerar.
  2.
  Starta tittar mjukvaran genom att välja det "Start", "Alla program "pop-up-menyn på en dator, eller genom att dubbelklicka på dess ikon inne i" Program "mapp om på en Mac.
  3.
  Ange namn och lösenord som du använde för registrering på hemsidan i respektive fält i fönstret som visas. Klicka på "OK"-knappen för att gå till ett nytt fönster.
  4.
  Välj MacBook server från listan i fönstret. Vänta som en förloppsindikator fyller i från vänster till höger medan datorn ansluter till servern som betjänar MacBook.
  5.
  Klicka på "iChat AV"-ikonen som finns i docka till vänster eller längst ner på skärmen -. skärmen som du nu ser är MacBook skärm
  6
  Se video från din "spion kamera" i "iChat AV. "fönstret. Klicka på den gula knappen i det övre vänstra hörnet av "iChat AV" fönster när du är klar. Avsluta visning programmet.

  Tips och varningar


 • En bärbar app från LogMeIn låter dig se MacBook från en enhet som en iPhone eller en IPAD.

Previous:nothing Next:skillnaden i prestanda i en Core 2 Quad och Dual Core

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter en Compaq Presario V2000 till en extern bildskärm
 • hur man rengör en datorskärm på en Mac
 • hur reparera CMOS batteriet i ett moderkort
 • hur du tar bort partitioner från ett USB-minne
 • hur man läser ett fel på en hårddisk
 • hur man startar upp DOS från en USB på en thinkpad
 • typer av brädor dator mor
 • hur man läser UPC-koder
 • min gateway laptop kommer inte starta i felsäkert läge
 • hur man byter hdd med SSD i IBM X41