Dator > macbook specifikationer

 • macbook specifikationer


 • Du behöver:
  Icke slipande rengöringsmedel för glas
  . Mjuk trasa.
  Bomullspinnar.
  Varmt vatten.

  Den eleganta designen på MacBook laptop gör den till en av företagets populäraste produkter, vilket bidrar till Apples rekordhöga $ 15700000000 i försäljning under tredje kvartalet 2010, rapporterar David Goldman på CNNMoney. com. Varje design cykel ger nya förbättringar av MacBook, förbättra dess hållbarhet och funktionalitet. Och med augusti 2010, MacBook tekniska specifikationer rival som andra bärbara datorer, vilket gör det en avsevärd förbättring jämfört med tidigare modeller.

  Design

  MacBook kommer i en unibody, plast design. Användningen av polykarbonat speglar äldre Macbook versioner, medan Unibody följer de förbättringar som gjorts i MacBook Pro. Apple har förbättrat bärbara formen att jämna dess hörn och ge mer rundade kanter för att inneslutningen. MacBook väger 4. 7 pounds, har en höjd av 1,08 inches, en bredd av 13 inches och ett djup av 9,12 inches.  Styrplattan består av en glas-liknande yta med de viktigaste knappen på undersidan för att ge en jämn och kontinuerlig effekt. Tidigare konstruktioner av styrplattan lagt en separat knapp på samma plats, men nära styrplattan istället för under ytan.

  Graphics

  Apple har uppgraderat video-kapacitet på MacBook att ta med en NVIDIA GeForce320M grafikkort, som erbjuder 256 MB DDR3 SDRAM, samt förbättrat stöd för högre upplösningar på externa bildskärmar.

  processor, minne och lagring

  MacBook använder en nyare version av Intel Core 2 Duo-processor, kör på 2. 4GHz, i motsats till den tidigare modellen 2. 26GHz. Minne funktionerna ingår 2 GB DDR3 SDRAM, utbyggbart upp till 4 GB. Lagring alternativ på MacBook omfatta valet av 250 GB, 320 eller 500 GB seriell ATA-hårddiskar, som alla kör på 5400 varv /minut. Den 250 GB-enheten levereras som standard.

  Portar och SuperDrive

  portar och anslutningar som finns på MacBook inkluderar MagSafe-port, en Ethernet-port, en Mini DisplayPort, två USB 2. 0-portar, en audio in /ut-port och en lås. Mini DisplayPort kan användas med en adapter för en extern bildskärm. Denna setup skiljer sig från tidigare versioner i att Apple har tagit bort FireWire-portar. Den 8x SuperDrive stöder användningen av DVD + R, DVD-R, DVD + RW, DVD-RW och CD-RW.

  Makt och miljö

  MacBook ger upp till 10 timmars batteritid, med dess 63,5 Wattimmar batteri. Apple försäkrar också att alla MacBook-datorer är fria från kvicksilver, arsenik, BFR eller PVC.

  Ytterligare funktioner

  mitten av 2010 modell av MacBook, liksom tidigare versioner, levereras med en inbyggd iSight-kamera. Apple har även multi-touch funktionen på MacBook styrplattan för att matcha MacBook Pro. MacBook levereras med Mac OSX installerat 10. 6, samt iLife. AirPort Extreme ger möjlighet att använda 802. 11n WiFi-nätverk, samt 802. 11a/b/g nätverk.


Previous:nothing Next:hur du aktiverar en TV-tuner i Windows XP

Relaterade artiklar


 • felsökning av en Logitech VX Revolution
 • hur till låsa upp en bärbar dator dvd
 • CPU-temperaturen och hastigheten
 • hur man bränner en dataskiva
 • hur du installerar minne i en Fujitsu laptop
 • hur man kan jämföra datorer mini laptop
 • Hur man testar en datorskärm
 • Hur felsöker jag en bror 4750e?
 • Hur ansluter jag lyckträff 1750 till ethernet?
 • hur man återställer en Microsoft-mus