Dator > hur man gör MacBook dual boot med Windows

 • hur man gör MacBook dual boot med Windows


 • Göra en MacBook dual boot med Windows kan du dra nytta av över kompatibilitet erbjuds av Intel-baserad Apple-datorer som MacBook. En MacBook kan köra Windows genom att inrätta operativsystemet via Boot Camp-assistent, som ingår i versioner av Mac OS X som används på Intel-baserad Mac. Även om Boot Camp inte kan användas för att köra både Mac OS X och Windows samtidigt, låter det verktyg som du väljer start operativsystemet när du slår på datorn

  Du behöver:.
  Retail Windows installations-CD eller DVD.
  Mac OS X-installationsskiva 1.


  1.
  Öppna Apple-menyn, som finns i det övre vänstra delen av Mac OS X-skrivbordet och välj "Software Update. " Detta garanterar MacBook har de senaste Boot Camp uppdateringar, den senaste versionen av Mac X OS och den nyaste firmware. "Programuppdatering" meddelar dig i händelse av att nedladdningarna krävs.
  2.
  Launch "Boot Camp-assistenten" genom att öppna "Macintosh HD" och nästa "försörjningsdirektivet" mappen. Välj "Boot Camp Assistant" ansökan om att starta verktyget. Du måste vara inloggad med ett administratörskonto och logga ut alla andra användare.
  3.
  Skapa en Windows-partition använder verktyget. Använd på skärmen reglaget för att ställa in kapaciteten för Windows-partitionen. Säger till exempel Microsoft Windows 7 behöver minst 20 GB ledigt hårddiskutrymme för 64-bitars anläggningar och 16 GB för 32-bitars installationer. Tänk på att siffran inte anser det utrymme som behövs av alla program du kan installera. Som sådan plockade standard 32 GB stor partition av Boot Camp kan inte ge tillräckligt med utrymme för konsumenterna att inrätta många tillämpningar.
  4.
  Skjut installationsskivan för Windows i din MacBook när du tillfrågas. Du måste använda en icke installationsskiva för Windows, OEM installatörer, till exempel de som levereras som säkerhetskopior tillsammans med inköp av datorer, stöds inte av Boot Camp. Klicka på "Start Installation" efter att du satt din Windows-skiva. Vänta tills Windows-installationen för att ladda direkt efter din MacBook omstarter.
  5.
  Välj den plats där Windows ska installeras. Välj "Disk 0 Partition 3 BOOTCAMP" på "Var vill du installera Windows?" skärmen. Plocka någon annan partition kan av misstag radera Mac OS X-partition på din MacBook och alla filer associerade med det.
  6.
  Välj "Drive (avancerat)" och välj "Format". Efter att ha tryckt "OK" samt "Nästa" för att starta formateringen, är alla data som lagras på Boot Camp-partitionen raderas och det Windows-partitionen formateras att använda sig av New Technology File System (NTFS). Efter att formatera partitionen med NTFS, Windows-installeraren börjar på egen hand. När Windows är inställd, startar om MacBook igen och lanserar Windows.
  7.
  Mata in Mac OS X-installationsskiva som följde med MacBook ss snart MacBook startar i Windows. Detta kommer omedelbart att starta Boot Camp drivrutin installationen.
  8.
  Klicka på "Nästa" och följ anvisningarna som visas på skärmen. MacBook startar direkt i Windows en sista gång efter Boot Camp drivrutiner.


Previous:nothing Next:hur man installerar skrivaren färgband

Relaterade artiklar


 • hur man uppgraderar en D600-processor
 • Hur fyller jag en Epson Stylus Color 600 svart patron?
 • Hur avyttra jag av gamla datorer i Wright County, Minnesota?
 • Hur fyller jag min Epson cx3810 patroner?
 • hur man uppgradera min Inspiron 9400 video
 • förteckning över processorer med dubbla kärnor
 • hur man fyller en Epson t0691 bläckpatron
 • Hur kontrollerar jag skrivarens status och inställningar?
 • Hur får jag reda på när en Mac gjordes?
 • hur man gör en usb skiva startbar