Dator > hur du låser min externa hårddisk

 • hur du låser min externa hårddisk


 • Människor använder ofta externa hårddiskar för att lagra känsliga, hemliga eller privata uppgifter. Detta hjälper säkra data genom att göra det tillgängligt först när den externa hårddisken är ansluten till en dator. För att ytterligare säkra data, kan externa hårddiskar vara krypterade eller lösenordsskyddade så att data är "låst" inne och bara tillgänglig för personer som har lösenord eller krypteringsnyckeln. Programvara alternativ, både gratis och för kostnad, som gör både
  1.
  Installera den kostnadsfria versionen av gömställe Explorer för att bygga fristående, krypterad minne valv, eller köpa den fulla versionen av gömställe (personliga eller professionella utgåvor) att kryptera externa hårddiskar, USB-enheter och servrar nätverk (se "resurser"). Gömställe erbjuder möjligheten att lösenordsskydda enskilda mappar och filer för att lägga till extra säkerhet till den standard Windows-lösenordet alternativ och en grafisk lösenord meter säkerställer att valda lösenord är tillräckligt robusta för att vara användbara.
  2.
  Ladda ner och installera TrueCrypt, en fri, öppen källkod (se "resurser"). TrueCrypt fungerar på hela hårddiskar, partitioner, USB-enheter, eller på fristående filer och mappar. TrueCrypt stöder dolda mappar och filer så att användarna kan ha trovärdigt förnekande i fallet med ett lösenord blir stulen. Detta innebär att även med ett lösenord, kommer motståndarna har svårt att hitta information. TrueCrypt fungerar på Windows, Mac och Linux operativsystem.
  3.
  Köp PGP Whole Disk Encryption för att skydda känsliga data från illvilliga användare (se "resurser"). PGP Whole Disk Encryption är tillgänglig från Symantec och fungerar på stationära datorer, bärbara datorer och alla flyttbara media. Programvaran hjälper användarna att möta federala säkerhetstjänsten mandat, krav partner och bästa praxis inom branschen för dataskydd med hjälp av en speciellt utformad Hybrid Kryptografiska Optimizer.
  4.
  Install Check Point Full Disk Encryption för att hjälpa hålla mappar på en PC, Mac eller Linux maskinen säker (se "resurser"). Check Point Full Disk Encryption erbjuder möjligheten att skydda externa hårddiskar, interna enheter och även kör boot. De extra säkerhet på ett start-up-enhet innebär att alla försök att starta datorn kommer att bli ombedd att gå igenom en andra omgång av autentisering som inte kan förbigås med samma trick som används för att kringgå operativsystemet autentisering.


Previous:nothing Next:problem med bildskärmar

Relaterade artiklar


 • hur man använder en Bluetooth 5189urf musmodell
 • hur man återställer till en standard HP Laserjet 4000
 • hur du radera alla din hårddisk snabbt
 • hur till låsa upp en bärbar dator dvd
 • hur du ansluter din TV till en dator
 • hur man köper en Dell bärbar dator
 • skillnaden i ett 6-cells och 9-cells batteri för bärbar dator
 • hur man spelar in till flera USB-enheter
 • Hur demontera jag en Compaq nc6320?
 • hur man gör en DOS startbar USB-minne