Dator > hur du tar bort CD-enheten från en hp pavilion 8770c

 • hur du tar bort CD-enheten från en hp pavilion 8770c


 • HP Pavilion 8770c, en del av HP Pavilion 8700-serien, kom standard med 128 MB RAM, en AMD Athlon-processor, 45 GB hårddisk, alternativ för CD-och DVD-enheter och en 1,44 MB diskettenhet. Fallet design på många av de 8700-serien kan vara svårt att arbeta med, som vissa delar och komponenter som inte är lättillgängliga, installerade eller borttagna. Ta bort en CD-enhet från en HP Pavilion 8770c utan rätt kunskap kan leda till skada datorns komponenter eller fall

  Du behöver:.
  Liten Phillips skruvmejsel.


  1.
  Stäng av datorn, koppla loss alla kablar från baksidan och ställa in datorn tornet på en stabil yta på en bekväm arbetshöjd.
  2.
  Öppna CD-förvaringsfack på toppen av din HP Pavilion. Sätt något litet, som ett uträtat gem, i hålet på framsidan av bin för att frigöra den främre luckan. Dra locket upp och bort från datorn för att ta bort den.
  3.
  Ta bort de fyra skruvarna på baksidan av HP Pavilion som håller fast sidopanelerna. Det kommer att finnas två på varje sida och de kommer att vara i hål som går igenom flikarna sidostycket och baksidan av din HP Pavilion fall.
  4.
  Skjut sidopanelerna genom att trycka handen att den deprimerade område på panelen och skjuta panelen mot baksidan av datorn fallet.
  5.
  Ta bort skruvarna som håller fast enhetshölje i målet. De skall vara placerade på höger sida, om du tittar på datorn från baksidan. Släpp metall spärren ligger nära skruvarna på din HP Pavilion enhetshölje. Ta bort skruven på framsidan av buren strax under diskettenheten bukt vid botten på buren.
  6.
  Koppla bort alla kablar är knutna till varje enheter inom enhetshölje. De flesta, om inte alla, vill bara dra ut. Ta del av sin ursprungliga placering, som ni kommer att behöva sätta tillbaka alla kablar inte är ansluten till CD-enheten.
  7.
  Skjut enhetshölje ut genom datorns framsida fallet och placera den på arbetsytan.
  8.
  Leta cd-enheten i enheten buren och ta bort alla skruvar som håller den på plats med din stjärnskruvmejsel. Det bör finnas minst två skruvar på ena sidan och det kan vara en eller två på motsatta sidan.
  9.
  Skjut din CD-enhet via enhetens framsida buren. Om du är strippa ner en dator för delar, kan du stanna här. Om du fortfarande tänker på hur du använder HP Pavilion 8770c, fortsätter du till steg 10.
  Tio.
  Skjut enhetshölje tillbaka genom framsidan av din HP Pavilion 8770c tills det klickar på plats med metall spärren. Anslut kablar som var anslutna till andra enheter i din bur. Kom ihåg sina ursprungliga placering. Byt ut skruvarna du tog bort från enhetshölje.
  11.
  Skjut sidopanelerna på plats i motsatt sätt du bort dem och ersätta skruvar du tog bort det skyddade panelerna. Sätt tillbaka frontkåpan i motsatt sätt du bort den och trycker i på toppen tills det låser på plats.
  12.
  Sätt tillbaka kablarna du tog bort från baksidan av datorn. Starta din HP Pavilion 8770c för att se till att den fortfarande fungerar korrekt.

  tips och varningar


 • Det är god praxis att jorda dig genom att röra vid något metallföremål som är jordad eller genom att bära en jordad enhet, t. ex. ett antistatiskt att minska risken för skador på inre datordelar med statisk elektricitet.
 • Arbeta aldrig inuti en datorväska medan datorn är inkopplad

Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur du skannar till en dator med en HP L7780

Relaterade artiklar


 • hur man demonterar en patron C7115A toner
 • användningen av handdatorer på arbetsplatsen
 • felsökning av en Micro SD-kort
 • hur du lägger till Bluetooth till en thinkpad
 • hur man kopierar en boot cd till en flash-enhet
 • HP Officejet kommer inte att skriva ut från webben
 • hur du formaterar en MMC-kort
 • hur man kan återställa en korrupt hårddisk
 • hur man använder ett hopp enhet att starta DOS
 • hur man kan spara ett fax till en server