Dator > hur man kan förstora en bild med Canon PIXMA MP470

 • hur man kan förstora en bild med Canon PIXMA MP470


 • En scanner är ett av de bästa sätten att ladda ett foto på en dator. När skannas bilden kan redigeras, beskäras, minskade i storlek och används på många sätt. Tyvärr, skannade en av de få saker som du inte kan göra framgångsrikt med en bild förstora den. När bilden har skannats det endast kan minskas. Utvidgning av bilden kommer att orsaka pixelering och kvalitet minskning. Om du vill göra en bild större under skanningen du behöver veta hur man kan förstora en bild med Canon Pixma MP470.
  1
  Slå på Canon Pixma MP470 skrivaren och öppna skannern. . . Placera fotot som du vill förstora nedåt på glasskivan, så minst 1 cm mellanrum mellan bilden och kanten av skannern. Stäng av skannern.
  2.
  Open MP Navigator EX genom att antingen dubbelklicka på ikonen på skrivbordet eller genom att klicka på ikonen i menyn "Start" under "Program "," Utilities Canon "och" MP Navigator EX 1. 0. "Antingen" Navigation, skärmen eller "One-click Mode" visas. Om "One-click Mode" visas, klicka på "Switch Mode"-knappen för att byta till "Navigering Mode" skärm .
  3.
  Klicka på "Läs in /Import"-knappen och klicka sedan på "bilder och dokument (täckplatta)"-knappen. Detta öppnar "Scan /Importera dokument eller bilder" skärmen. Klicka på kryssrutan för "Använd skannerns drivrutin" för att aktivera den och klickar på "Öppna Scanner Driver"-knappen.
  4.
  Klicka på "avancerat läge" finns på fliken på höger sida av skärmen. Välj pappersstorlek och färgläge för skanningen. Den pappersstorlek blir storleken på bilden du skannar och färgläge antingen kommer att "Color" eller "Gråskala", beroende på vilken typ av fotografi du skannar.
  5.

  Klicka på knappen "Förhandsgranska" och vänta på skannern för att skapa en förhandsgranskning av fotot. Justera beskärning av bilden om det behövs.
  6.
  Välj en resolution för skanning under "Output Inställningar". En högre upplösning ger bättre bildkvalitet som tar längre tid att skanna. Ju högre upplösning, desto större blir bilden kan vara när visas på 72 eller 150 punkter per tum skärm, till exempel en webbplats.
  7.
  Öka storleken på den skannade bilden antingen genom att ange värden i rutorna upplösning, som ligger i "Output Settings" område, eller genom att ändra 100% scanningsstorlek till ett större antal. Till exempel skanning bilden till 150% i stället för 100% kommer att göra skannade bilden 50% större än originalet.
  8.
  Klicka på knappen "Skanna" längst ner på skärmen. Vänta på att programmet för skanning innan du stänger av datorn eller stänga programmet. Spara filen under ett igenkännligt namn.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur du lägger till minne till en Lenovo T61

Relaterade artiklar


 • trådlösa alternativ för stationära datorer
 • Datorn kommer inte att erkänna minne
 • Intel Core 2 Duo-chip beskrivning
 • hur man gör en flash-enhet startbar som en diskett
 • hur man återställer BIOS på en bärbar dator
 • vad kablar använda för att ansluta en bärbar dator till en HDTV
 • hur man överför data till en CD
 • hur uprgrade den Dell Dimension 2350
 • hur man kan spara mpeg videoklipp till din dator
 • hur man byter acer laptop nycklar