Dator > hur du sparar en enhet bild till en extern enhet

 • hur du sparar en enhet bild till en extern enhet


 • En enhet bild är en "bit-för-bit" kopia av en hårddisk. Gör denna kopia med hjälp av en "klon" kopia program som kopierar hela innehållet på en hårddisk på en gång. Ett antal "Klon" kopiera program finns för både PC och Mac användning, som alla finns på en gratis eller shareware (gratis att prova) med motiveringen att inte stå för någon kostnad. Frekvensomriktaren bild som är gjord kan sedan sparas till en extern hårddisk för förvaring eller för att återställa hårddisken vid ett senare tillfälle om det blir nödvändigt

  Du behöver:.
  S-videokabel.


  1.
  Hämta en klon kopia program till datorns skrivbord, till exempel DriveXML program för en PC eller Carbon Copy Cloner program för Mac-användare. Dubbelklicka på filen när den har hämtats. Följ menyerna för att installera programmet på datorns hårddisk. Starta om datorn efter installationen. . Gör det kommer man att undvika störningar problem med operativsystemet Windows
  2
  Starta Clone kopia programmet genom att välja den från "Start", "Alla Program "pop-up menyn på en PC eller genom att dubbelklicka på dess ikon inne i" Program "mapp på en Mac.
  3.
  Välj den hårddisk som ska kopieras från "Källa" eller "Disk att kopiera" rullgardinsmenyn i den vänstra kolumnen i Clone kopierar programmets huvudfönster. Välj "Desktop" från "Target" eller "Destination" i rullgardinsmenyn i den högra kolumnen av Clone kopierar programmets huvudfönster.
  4.
  Välj "säkerhetskopiera allt" eller " Kopiera alla "från" Kloning alternativ "eller" Alternativ "rullgardinsmenyn under" Mål "eller" Destination ". Avmarkera alla kryssrutor under "Kloning alternativ" eller "-alternativ. "Kontrollera" Disk image "kryssrutan.
  5.
  Klicka på" Start "eller" Clone "knappen längst ner på programmets skärmen. Vänta en kopia program rad visas Till början av programmet och fyller i från vänster till höger. Avsluta Clone kopierar programmet när förloppsindikatorn är helt fyllas i.
  6.
  Anslut den kabel ansluten till extern hårddisk till lämplig port på datorn. Vänta tills ikonen för den externa hårddisken för att visas på skrivbordet.
  7.
  Dra ikonen för den hårddisk som är nu på skrivbordet på toppen av externa hårddiskens ikon. Vänta en kopia förloppsindikator visas, fyller i från höger till vänster (PC) eller vänster till höger (Mac) och försvinner sedan. Avmontera den externa hårddisken från datorn genom att högerklicka på dess ikon och välja "Mata ut" om på en dator eller genom att dra den externa hårddisken ikon till papperskorgen om på en Mac. Ta bort den externa hårddisken kabel från porten på datorn.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur man byter grafikkort

Relaterade artiklar


 • hur till vända bort kanon övervakning bläckpatroner
 • vad är ett ATX-strömkontakt?
 • hur man återställer BIOS på en bärbar dator
 • hur man kan återställa en dator enhet
 • Var kan jag avyttra bärbara datorer?
 • hur man förlänga en USB-sladd
 • listan för hårdvara brandväggar
 • hur man kan öka en signal kabelmodem-brus-förhållande
 • Vad är virtuellt minne på en bärbar dator?
 • hur refillpatroner lexmark deskjet