Dator > Laptop Skin ansökan tips

 • Laptop Skin ansökan tips


 • Uppgradera din bärbara dator är dyr, men att uppgradera din bärbara dator utseende är billigt och enkelt. Laptop skins är stora vinyl klistermärken för att hålla sig till omslaget till en bärbar dator. Deras ljusa motiv delar dina intressen med världen medan de skyddar din bärbara dator fallet från mindre skador och repor.

  Typer av hud

  Det finns flera typer av bärbara skinn på marknaden. De flesta är tillverkade av vinyl. Vissa är återanvändbara och kan ändras ofta. Men med tiden kan dessa skinn börja skala bort på egen hand. Andra har lim som kommer att bli mer permanent efter en dag eller två. Dessa är svårare att ta bort, och när de avlägsnats kan inte återanvändas. Tänk på hur permanent du vill att din hud ska vara.

  Marketing

  Samtidigt som det finns gott om färdiga mönster på marknaden, anser ett eget skal om du är småföretagare. En anpassad hud designer kan förvandla din bärbara dator till en mini skylt.

  Mätning

  Laptop skinn finns i olika storlekar för att passa nästan alla bärbara datorer. Mät din bärbara längd och bredd, sedan mäta diagonalt från ena hörnet till det andra. Hud företag använder alla tre mätningarna för att se till att huden passar datorn med minsta trimning.

  Ren applicering

  Applicera på huden till en helt ren och torr dator. Med datorn, torka av locket med milt rengöringsmedel och en mjuk trasa. Försiktigt skrubba bort eventuellt skräp fastnat på locket. Något främmande föremål kommer att orsaka bubblor i den färdiga huden. Låt locket lufttorka helt innan huden.

  Tillämpa Skin

  Peel mindre än en centimeter av vinyl huden från underlaget på den ena sidan av huden. Rada upp kanten på huden med kanten på datorn och tryck försiktigt på plats. Baksidan kommer nu att mellan huden och datorn. Dra långsamt i stöd från mellan datorn och slätar huden ner som den fastnar.

  Svängda hörn

  Dra försiktigt upp kanterna på huden runt hörnen och sträck dem att släta huden över böjda hörn.

  Bubbles

  Använd ett kreditkort för att bli av bubblor. Från i mitten av huden, tryck försiktigt in små bubblor mot kanten och ut från under vinyl. Inte skrapa vinyl eller tryck tillräckligt hårt för att sträcka ut huden runt en bubbla. För stora bubblor, tryck försiktigt på bubblan nära kanten, lyft sedan upp kanten och släppa ut luften. Slät kant på plats igen.

  Bort en Återanvändbara Hud

  Återanvändbara skinn kan tas av och användas igen om de tas bort noggrant. Lossa hela vägen längs ena långsidan med nageln. Med båda händerna, försiktigt men bestämt skala vinyl över den bärbara datorn så att huden drar gratis. Lägg sidan huden limmet upp på ett bord. Om tillämpning av en ny hud, använd pappret stöd av ny hud att skydda stöd på den gamla huden. Annars täcker den självhäftande med vaxat papper för att skydda den klibbiga uppbackning. Förvara platt.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:vad är meningen med systemet hårdvara?

Relaterade artiklar


 • hur man byter tangentbord på en Dell Studio bärbara datorer
 • HP 7400 kassettbyte instruktioner
 • thinkpad T20 specifikationer
 • hur du ställer in standard fack 2 på en HP 5200-skrivarserien
 • hur man: dator till TV via HDMI
 • USB-skrivarkabel längdbegränsningar
 • Hur man använder en Bluetooth seriell port
 • användningsområden för laptop skärmar
 • hur man stänger numret låset på en bärbar dator
 • hur man använder en iPod som en extern hårddisk utan iTunes