Dator > hur du uppgraderar grafikkortet på en breddgrad c840

 • hur du uppgraderar grafikkortet på en breddgrad c840


 • Generellt till grafikkortet som du väljer har en bärbar dator konfigurerats med är grafikkortet som laptop alltid kommer att ha. På grund av ekonomiska, utrymme och överväganden värme, är grafikkortet för en laptop i allmänhet ett chip permanent lödas till logikkortet. Dell Latitude C840 är ett undantag från denna regel, eftersom den har ett löstagbart grafikkort som du kan uppgradera om du valde att inte välja den snabbaste kortet när du köpte datorn. Uppgradera Latitude C840 grafikkort om du är missnöjd med prestanda på datorn och letar efter en hastighetsökning i spel och andra grafikintensiva uppgifter.

  Du behöver:
  stjärnskruvmejsel
  . Spudger eller platt skruvmejsel.


  1.
  Stäng av Latitude C840 ned och ta bort batteriet och laddningskabel. Vänd på datorn så att den nedre är vänd uppåt.
  2.
  Skruva varje Phillips skruv på undersidan av Latitude C840 är märkta med en symbol för ett "K" eller "K /M "med en cirkel runt den. Det bör finnas totalt fyra skruvar, var ligger nära baksidan av datorn. Vänd på Latitude C840 över och öppna fönstret.
  3.
  Placera platt skruvmejsel eller spudger under tom nyckel mellan den högra pilen och uppåtpilen på tangentbordet, och lyft upp för att dra ut tangentbordet monteringen av Latitude C840. Under tangentbordet hittar du bandkabeln ansluts till moderkortet. Ta tag i fliken som sitter på kontakten i slutet av flatkabeln och försiktigt vicka det att frigöra kontakten från moderkortet. Ställ Latitude C840 tangentbordet församling åt sidan.
  4.
  Stäng skärmen och vänd Latitude C840 runt så att du möter att ventilerna på baksidan av maskinen. Sätt platt skruvmejsel eller spudger in i sömmen under plast bågar som täcker två skärmen gångjärn och lyft försiktigt upp för att börja lyfta tangentbordet bezel upp från undersidan av datorn.
  5.

  Vänd Latitude C840 omkring och öppna fönstret. Om du är nervös över att repa LCD-display, drapera en trasa över det. Använda platt skruvmejsel eller spudger, bända resten av tangentbordet bezel upp från undersidan av datorn, ta bort den och lägg den åt sidan. Du bör nu kunna se grafikkortet, som är ansluten till skärmen med ett tunt metalliskt bandkabel. Kontakten ansluta kabeln till grafikkortet har en liten aluminium ring som fälls upp.
  6.
  Tag videokabeln av aluminium ringen och vicka den för att ta bort det från grafikkortet .
  7.
  sitter med tre skruvarna som håller Latitude kortet C840 video till basen på maskinen. Reserv skruvarna.
  8.
  Lyft Latitude C840 grafikkortet försiktigt bort från basen av maskinen. Observera att undersidan av kortet ansluts till moderkortet med en bank av stift som du måste se till att inte böja.
  9.
  Tryck Latitude C840 grafikkortet uppgradering på till banken av stift, och ersätter de tre skruvarna.
  10.
  ihop Latitude C840 genom att utföra de föregående stegen i omvänd ordning.

  tips och varningar


 • grafikkort kompatibel med Dell Latitude C840 inkluderar ATI Radeon 9000 (artikelnummer 4U284 , 5U427 och 5X659), NVIDIA Quadro4 700 (del 6X935), NVIDIA GeForce 4 440 (del 5J149) och NVIDIA GeForce 2 Go (del 4D597). Eftersom laptop grafikkort motiv är ofta egenutvecklade, original Dell delar för att undvika eventuella kompatibilitetsproblem.

Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur man återställer bios lösenord på en Toshiba Satellite Pro 1000

Relaterade artiklar


 • Hur man monterar en Logitech 9000 Pro webbkamera till en bärbar dator
 • hur man gör en hög bildkvalitet projektor
 • olika typer av datorer på marknaden
 • hur man öppnar en HP laptop ze4900
 • Hur kan jag göra min dator köra snabbare gratis?
 • hur du kan få i en ny processor
 • hur du uppdaterar RAM-minne
 • hur man faxa flera papper med hjälp av en Brother MFC-210C eller MFC-420cn
 • hur du uppdaterar en Logitech trådlös mus
 • hur lätt säkerhetskopiera en hårddisk