Dator > hur man skriver ut affischer på 8x11 ark

 • hur man skriver ut affischer på 8x11 ark


 • Många färgskrivare dessa dagar kan uppnå en utskriftskvalitet som rivaler foton. Även bläckstråleskrivare, en gång beklagade för sin taggiga utskrifter, kan producera färgstarka, mycket detaljerade bitar. Skriva dina egna affischer med en vanlig skrivare, därför är mer en fråga om din förmåga att finess skrivarens inställningar snarare än någon inneboende mekaniska begränsningar. För onormal affisch dimensioner, t. ex. 8 inches med 11 inches, din enklast strategi kommer att vara att trimma affischen ner när den är tryckt.

  Du behöver:
  Affisch fil
  . Dator.
  8.
  5-av-11 tums glänsande fotopapper.
  Art programvara.
  Skrivare.
  Pappersskärare.


  1.
  Se till att din affisch bilden är högupplöst, eller din slutresultatet kommer att se suddiga eller vimsig. Bildupplösning mäts i dpi, eller punkter per tum. Den minsta dpi som behövs för en hög kvalitet färg skriva ut är 300, medan den minsta dpi som behövs för en hög kvalitet svartvita utskrifter är 500 dpi. Tänk också på att ju mer dpi din bild har, desto större blir filen kommer att bli.
  2.
  Ladda skrivaren med blanka, fotokvalitet papper. Den typ av papper du använder för att skriva ut affischen gör en enorm skillnad. Glättat fotopapper ger ett större utbud i färgmättnad och mer exakt färgkontraster. För en 8-av-11 tum affisch använder fotopapper som är avpassade dimensioner skrivelse storlek, vilket är 8,5 inches med 11 inches.
  3.
  Ladda din affisch bild i din konst programvara. Gå till menyn Bild högst upp på skärmen och klickar på den. Hitta Lägesinställningar och välj CMYK. De flesta professionella konst programvara har denna möjlighet, men många freeware program inte. Hoppa över det här steget om din programvara inte stöder CMYK. CMYK översätter din bild i ett färgschema som kan användas av skrivare för en mer exakt på skärmen representation av din utskrift. Skrivarbläck färger är mer begränsade än på en datorskärm, och CMYK justerar för detta.
  4.
  Välj "Skriv ut" från Arkiv-menyn längst upp på skärmen. En pop up bör visas med dina utskriftsinställningar. Den exakta uppkomsten av detta pop beror upp på det program du använder, men de flesta följer samma allmänna format.
  5.
  Klicka på skrivaren du vill använda i listan som tillhandahålls av pop-up. Klicka sedan på "Utskriftsformat" alternativet. En ny pop-up kommer att visas med nya utskriftsalternativ.
  6.
  Ställ Utskriftskvalitet alternativet "High". Välj "Glossy Photo Paper" från media typ menyn. Välj "Brev" när du ombeds för pappersstorlek. Klicka på OK.
  7.
  Klicka på "Skriv ut" knappen. Din affisch kommer nu att skrivas ut. Eftersom det är att skapa en hög kvalitet utskrift, tar det längre tid än normalt. Låt utskriften torka i fem minuter innan du rör den.
  8.
  Ta dina nytryckta affisch till en pappersskärare och linje ihop det med 8-tums märkning, så att den vita remsa längs ena sidan av affischen att glida under saxen's Blade. Tryck bladet ner för att trimma denna vita strippa på din affisch.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:Intel Pentium Dual-core vs Pentium D

Relaterade artiklar


 • Hur man laddar ner bluetooth för en Acer laptop
 • Felsökning Lexmark E250d
 • hur man byter den trådlösa modulen i en t-42 laptop
 • hur man bränner avi till CDRW
 • hur du lägger till minne till en Eee PC
 • hur du spelar in video video till min Macintosh
 • hur man uppgraderar en processor eller minne
 • hur man uppgraderar en Dell Inspiron grafikkort
 • felsökning av en Zebra TLP 2824
 • Hur man överför ett gammalt hårddisk