Dator > pbx förmåner

 • pbx förmåner


 • PBX eller private branch exchange, revolutionerade systemen kontorstelefon på 1960-talet. Sedan dess har den utvecklats till en funktionsrik, Internet-baserade, kostnadsbesparande kommunikationsverktyg som används på kontor runt om i världen. Som med de flesta automatiska system tillhandahåller PBX tid-och kostnadsbesparingar, att användaren kan lägga sin energi på sitt jobb snarare än att ringa.

  Tidsbesparing

  I början av kontors-telefoner, skulle de anställda måste slå receptionist som skulle koppla samtalet manuellt till en offentlig linje. Det motsatta gällde för att ta emot samtal. Den genomsnittliga tiden för att ansluta ett samtal år 1880, enligt Popular Science, var 45 sekunder). Idag anslutningar görs nästan omedelbart genom datoriserade call-routing.

  Internet PBX

  De flesta moderna PBX system är internetbaserade, vilket innebär att röst-data skickas som paket över en internetuppkoppling. Detta minskar avsevärt eller eliminerar behovet av en lång sträcka abonnemang. Internet-baserade röst-tjänster är enkla att installera och ännu enklare att underhålla, vilket leder till minskade IT-kostnader. IP-baserad PBX är också nytta genom att telefoner kan användas från valfri plats med en Internetanslutning.

  Ytterligare fördelar

  funktioner läggs till PBX-system i ett rasande tempo. Ring data kan registreras automatiskt, vilket leder till ytterligare optimering av telefonsystem, till exempel avlägsnande av oanvända förlängningar och utveckla flera nivåer automatiserade menyer för att hjälpa till med de vanligaste uppgifterna.  Konferenssamtal är en av de mest populära fördelarna med PBX-system, om det är intern, extern, eller en blandning av uppringare. Samtalskvaliteten är ofta högre än för en POTS eller vanliga gamla telefonsystem, enligt irontec. com.  Systemhantering är allmänt Internet-baserade, så även om din Förvaltaren är offsite, kan hon lätt komma åt kontrollpanelen från varje kontor. Vissa system kan även använda Internet för att ringa och ta emot samtal direkt från enskilda arbetsstationer. När ett företag anställer en ny medarbetare, kan de ha en ny telefon konfigurerad och klar att användas på några minuter genom ett webbaserat gränssnitt. Likaså om ett företag förvärvas, kan deras kontaktlista helt enkelt vara importeras till en befintlig PBX-system. Voicemail kan ofta sparas som en ljudfil och spelas upp direkt från en dator också. E-post kan anmäla användare av ett nytt röstmeddelande.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:decimal tangenten fungerar inte på min Toshiba laptop

Relaterade artiklar


 • hur man stänger av "slut på bläck" alert på återfyllda kassetter från Canon
 • vad är mobilt bredband för bärbara datorer?
 • hur kopiera IDE-enheter till SATA-enheter
 • hur man kan återställa högtalare för att arbeta för en dator
 • hur man bränner en musik-cd på en DVD
 • hur man uppgraderar en hårddisk för en Tecra A5-s416
 • hur du utöka din laptop batteri
 • hur du avaktiverar Windows-brandväggen i SBS 2003
 • Felsökning låg bildfrekvens på ett NVIDIA grafikkort
 • hur man ansluter en Olympus diktafon till en dator