Dator > instruktioner för Targus Defcon pa410u cl bärbara dator kabellås

 • instruktioner för Targus Defcon pa410u cl bärbara dator kabellås


 • Targus Defcon PA410U CL Notebook Cable Lock är en 6 1 /2 fot, plastisolerad, galvaniserat stål med en monterad omställbara ringa kombinationslås. Den PA410U DEFCON CL tillåter dig att fästa din bärbara dator till en tung eller skruvade möbel eller en fixtur så att någon kan inte bara gå undan med det. När du har angett en ny kombination, det tar bara några minuter att säkra loopas änden av kabeln till ett objekt och fäst låset till datorn

  Du behöver:.
  Skruvmejsel uppsättning
  . Targus Defcon CL Security Base Plate (tillval).


  1.
  Vrid kombinationen ringer på din Targus Defcon PA410U CL bärbar dator kabellås så att "0000" Fabriksinställningen visas direkt under kombinationen fönster.

  2.
  Håll låset med kombinationen fönster uppåt och återställa skruven som pekar till höger. Sätt i en platt-headed skruvmejsel i spåret på reset skruven och vrid medurs 90 grader tills spåret är parallellt med golvet.
  3.
  Rotera kombinationen slår till en ny Kombinationen som du väljer. Ställ den nya kombinationen genom att vrida på reset moturs 90 grader tills spåret är vertikalt till golvet.
  4.
  Ta den nya kombinationen från under fönstren genom att vrida rattarna till olika nummer . Vrid återringning till kombinationen och sedan trycka på "i Låsning" för att se om låsningen tänder på slutet av lås justera.
  5.
  Linda den loopade slutet av kabeln runt en stor och /eller tungt föremål eller skruvade fixtur, eller köra det genom slutna av en möbel handtag eller en Targus Defcon CL Security Basplatta fastsatt på en stor och /eller tunga möbel.
  6.
  Sätt lås genom öglan på kabeln på samma sätt som du skulle slutet på en tråd genom ett nålsöga. Dra låset och fäst kabeln genom öglan så långt som möjligt.
  7.
  Rikta låset ringer så att din kombination är direkt under fönstren. Tryck in på "Låsa"-knappen och samtidigt trycka den i, sätt låsa tänderna i den rektangulära öppningen på din dator. Ta bort fingret från "Låsa" för att säkra lås på plats i din dator.
  8.
  Skift kombinationen ringer så att din kombination inte längre visas under fönstren. Om gjort rätt, bör "Låsning" knappen "låsa" så att ingen kan trycka in eller ta bort låset utan rätt kombination.

  Tips och varningar


 • Om "Låsning"-knappen kommer inte trycka in eller låsa tänder kommer inte anpassa, rotera alla ringer till olika nummer, vrid återringning till din nya kombination med varje nummer som anges direkt under kombinationen Windows och prova knappen igen.
 • Om låset drar sig ur lås något avslöjar låsning tänderna, använd en SecureSpacer att lägga längd till låshuset för att minska klyftan. Mät avståndet avståndet mellan låshuset cylindern kanten och datorn med en linjal. Rotera ringer till din kombination, tryck i "Låsa"-knappen och dra låset från datorn. Ta bort papperet från den självhäftande baksidan av en 1,6 mm, 0,8 mm eller 0,4 mm Targus SecureSpacer och skjut sedan spacer över tänderna tills den självhäftande sidan är tätt mot låscylindern. Sätt låset i din dator.

Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur du slår på Windows 2000 krypteringstjänsten

Relaterade artiklar


 • hur du ställer in Apple Mail
 • hur man byter batteri i en Palm Zire 71
 • hur du tar bort & ersätta DVD-enheten på en Toshiba Satellite P15
 • hur du lägger till en Internet-skrivare
 • hur man stänger av pekplattan på en Toshiba laptop
 • Toshiba A300 specifikationer
 • hur man byter den trådlösa modulen i en t-42 laptop
 • vad är en dator biometriska enheten?
 • vad är DDR2 SDRAM?
 • hur man rengör munstyckena