Dator > hur man gör en hög bildkvalitet projektor

 • hur man gör en hög bildkvalitet projektor


 • Det fina med att bygga din egen hög bildkvalitet projektor är att du kan bygga den storlek du vill ha. Dagens HD-tv kan fånga en 1. 78:1 Visa bildförhållande. Digitala projektorer kan bättre än att med rätt plats på skärmen. Om du verkligen vill göra din hemmabio skärm något speciellt, prova det här projektet. Det är en 2. 35:1 aspekt biograf tilltagna projektorduk som hänger sig på din väggen som en tavla

  Du behöver:
  3 brädor, 1 av 4 av 96 inches
  . 2 bitar av plywood, 2 meter med 2 meter med 1 /2 cm tjock.
  Borrmaskin med stjärnskruvmejsel lite.
  1 låda eller skruvar, 1-1/8 inches lång.
  1 låda eller skruvar, 1 tum.
  Box med klammer, 1 /2 tums djup.
  Häftpistol.
  Vit blackout trasa (gardintyg), 3 meter med 54 inches bred.
  Cirkelsåg.
  Hammer.
  Utility kniv eller vass sax.
  Hastighet torget och penna.
  24 meter 3 /4 tum bred firring remsor.
  Slutför spik.
  Svart färg.
  Skärmen eller projektion färg och 3-tums bred pensel.


  1.
  Skruv lång 1-av-4 skivor tillsammans, ovanpå varandra. Markera slutar med hastigheten torget och penna nära till båda ändar. Trimma ändarna torget med cirkelsåg genom att skära längs hastighet fyrkantiga märken. Skär resten av styrelsen i två 44-tums långa bitar för sidorna.
  2.
  Markera 2-av-2-fots plywoodskivor diagonalt från hörn till hörn. Skär skivor i hälften att göra fyra 1-fot plywood trianglar.
  3.
  Lägg de två 96-tums skivor plant och parallellt med varandra. Lägg 44-tums skivor i ändarna av de långa brädor för att bilda en rektangel 103. 5 inches med 44 inches. Lägg de fyra plywood trianglar i hörnen där sidorna, övre och nedre delar möts. Skruva fast trianglarna till hörnen med åtta 1-tums skruvar för varje triangel.
  4.
  Lägg den vita duken blackout gardin på en ren plan yta. Blackout trasa kallas även gardin stöd och är gjord för att stänga ute ljuset. Du hittar den på de flesta tyg butiker. En 3-yard lång, kommer att vara 108 inches lång med 54 inches bred. Se till att du får 54-tums bredd. Lägg trä rektangulär ram ovanpå den vita duken blackout.
  5.
  Sträck blackout trasa över träram. Stretch och häfta ihop ändarna av tyget över ramen och häfta på baksidan. Börja med häftning på båda sidor av hörnen och i mitten på alla fyra sidor. Halvera varje utrymme mellan klammer och lägga till fler häftklamrar. Dra inte hårt på trasan innan häftning tills det finns en stapelvara motsatta där du drar. Arbeta långsamt så att spänningen appliceras jämnt runt hela ramen och den mörkläggning tyg sträcker mycket tätt och smidigt.
  6.
  Måla u00BE-tums firring band svart och spika dem på alla fyra sidor av ramen med finish naglar för att skapa en gräns. Trimma remsor i hörnen och bättringsmålning med svart färg
  7
  Häng skärmen på väggen. . Sätta upp projektorn och testa den. Om du är missnöjd med tydligheten i bild eller reflexion av ytan, kan du måla alltid tyget skärmen med projektion färg eller en produkt som Screen Goo som ger dig en mer reflekterande yta. Den finns tillgänglig från butiker färg specialitet eller online.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur man återställer chip på en skrivarpatron

Relaterade artiklar


 • hur du partitionerar ledigt utrymme på en disk
 • hur man reparera en skiva sd
 • hur man kan återställa ett operativsystem i en gateway laptop
 • vad kablar använda för att ansluta en bärbar dator till en HDTV
 • hur man skriver en MP3-cd
 • Skillnaderna mellan gs & gt NVIDIA GeForce grafikkort
 • hur man beräknar cykler per instruktion
 • hur du infogar en flygplats kortet på en iBook G4
 • hur reparera en bärbar dator DVD-enhet
 • hur man frigöra minne från min D-enhet