Dator > hur man gör en Dell Photo Allt-i-ett skrivare 966 trådlös

 • hur man gör en Dell Photo Allt-i-ett skrivare 966 trådlös


 • Du kan slå din Dell Allt-i-ett 966 skrivaren till en trådlös skrivare i ditt hemmanätverk genom att installera en trådlös skrivarserver. Trådlös skrivarservrar ansluta direkt till ditt trådlösa nätverk för att hantera utskrifter från alla dina datorer på nätverket. Välj en skrivarserver med tillgänglig USB-portar så att du kan ansluta din Dell Allt-i-ett-skrivare 966 in på servern för att göra det trådlöst

  Du behöver:.
  Trådlös skrivarserver
  Trådlös skrivarserver installations-CD.
  Ethernet-typ.


  1.
  Anslut USB-kabeln från Dell 966 skrivare i en öppen port på den trådlösa skrivarservern. Anslut inte skrivarservern i än.
  2.
  Anslut en Ethernet nätverkskabel från den trådlösa skrivarservern till någon öppen port på din trådlösa router. Detta är en tillfällig anslutning för att ställa upp konfigurationen.
  3.
  Sätt i den medföljande strömkabeln till den trådlösa skrivarservern och koppla in den i ett vägguttag eller grenuttag. Vänta på skrivarservern att starta upp, strömmen tänds fast när det är klart.
  4.
  Placera skrivaren serverns installationsskivan i datorn. Installationsguiden börjar automatiskt.
  5.
  Följ instruktionerna i installationsguiden för att konfigurera din skrivarserver. Du måste ange WEP-eller WPA-lösenord du etablerade när du ställer in den trådlösa routern.
  6.
  Namn skrivarservern och väljer att antingen hämta en IP-adress automatiskt eller ange en fast IP-adress. Din Valet beror på hur du ställer in den trådlösa routern. Om du är osäker, välj "Erhåll IP-adress automatiskt. " Dessa inställningar kan vara på separata skärmar, beroende på din tillverkarens installationsguiden.
  7.
  Välj ditt nätverk och skriver in ditt SSID (nätverksnamn). Dessa inställningar är samma som du etablerat med din trådlösa router. Se din router inställningar.
  8.
  Installera drivrutinen skrivarservern när du ombeds och följ instruktionerna för drivrutinen installationsguiden. Du uppmanas att konfigurera och ställa in föraren, följ anvisningarna. Processen kommer att variera något från tillverkare till tillverkare.
  9.
  Koppla bort Ethernet-kabeln och öppna ett dokument för att försöka en testutskrift. Gå till "Arkiv" och sedan "Skriv ut". Skrivarservern visas i listan över tillgängliga skrivare. Välj det och skriva ut.
  10.
  Köra installationsskivan på alla andra datorer i nätverket som kommer att skriva till servern. Datorerna kommer att behöva drivrutiner installeras för att sända utskriftsjobb till skrivarservern.


Previous:hur man konfigurerar Linksys wga54g Next:hur man skapar karikatyrerna på en dator

Relaterade artiklar


 • hur man skriver ut på en CD & DVD
 • hur man uppgraderar minnet i en hem-PC
 • Hur byter jag fläkten på en HP dv4000 laptop?
 • hur man uppgraderar en Mac Pro processor
 • detaljhandeln datorkomponenter
 • hur man fyller en toner i en HP
 • hur man byter tangentbord på en Dell Latitude D600
 • Inaktivera usb minnen
 • Hur komprimera gz filer
 • vad göra när en drink spills på en laptop?