Dator > hur koppla in hp laptop på flygbolagens

 • hur koppla in hp laptop på flygbolagens


 • Flygresor kan erbjuda dig massor av oavbruten tid att arbeta med din bärbara dator, men inte om batteriet inte kan överleva flygningen. Vissa flygbolag har erkänt detta dilemma för affärsresenärer, och de ger eluttag vid vissa eller alla platser. Mycket få flygbolag kommer att garantera uttag för en passagerare på grund av möjligheten att byta plan på en sista minuten. Det enda sättet att garantera att du kommer att kunna plugga in under flygningen är att välja ett flygbolag som har butiker på varje plan.

  Du behöver:.
  Airline-nätadapter


  1
  Ring flygbolaget du planerar att flyga med, och frågar om deras plan har eluttag med. platser. Vissa flygbolag, såsom Virgin America har eluttag på varje plan, medan andra, som American och Continental, bara har uttag på vissa plan i flottan.
  2.
  Fråga vilka plan inkluderar butiker, som hytter har försäljningsställen och hur många butiker finns vid varje säte. Vissa flygbolag har bara makt i första klass, medan andra har makt i alla rader, men som endast ger två utgångar för varje tre mandat. Om du redan har bokat en flygning med flygbolaget, fråga om din specifika flyg och plats kommer att ha ett eluttag. Om du ännu inte har bokat en flygresa, fråga sig om varje plan service rutten kommer att ha eluttag eller om det finns något sätt du kan garantera att du får på ett plan med makt.
  3.

  Fråga om du behöver en adapter för kontakten i uttaget effekt eller om den är konfigurerad på samma sätt som för hushåll butiker. Vissa plan kräver en adapter som liknar en billaddare. Om en adapter krävs, besöka HPs webbplats ta reda på om ett flygbolag adapter finns tillgänglig för din bärbara dator modellen.
  4.
  Pack din bärbara dator, nätsladden och alla nödvändiga adaptern i din handbagage, och följ alla säkerhets-anvisningarna för att få dem ombord. Du behöver i allmänhet att ta bort den bärbara datorn ur väskan under säkerhetskontroller.
  5.
  Följ instruktionerna kabinpersonal om när det är säkert att koppla in och slår på din bärbara dator. Vissa flygbolag kanske inte har makt att uttagen i väntan på plattan, och bärbara datorer kan endast användas efter det att planet når en godkänd höjd. Om planet inte är Wi-Fi, stänga av det trådlösa modemet innan du kliver på planet.
  6.
  Anslut AC adaptern till din bärbara dator och anslut sedan den andra änden in i flygplanets utlopp. Detta är vanligtvis ligger antingen i armstödet (möjligen på undersidan) eller under sätet om det stöd som mellan sätena i raden.

  Tips och varningar


 • Om du är ansluten, men laddningsindikatorn på din bärbara dator inte startar, prova att koppla ur adaptern och rotera den 180 grader.
 • Om dina resplaner inte innefattar flyger med ett flygbolag med eluttag, är ett reservbatteri din bästa insats för att driva datorn via flyg. Du kan hitta kompatibla backup batterier på HP: s webbplats under "Tillbehör". Se till att försätta datorn i viloläge eller stänga av den innan du tar bort den första batteriet för att byta till backup.

Previous:nothing Next:hur du ställer in och kontrollera flera skärmar till ett ATI-kort

Relaterade artiklar


 • rundll problem
 • Vad betyder RAM om pratar om en dator?
 • vad är Core2 Quad Q6600?
 • hur man byter en Zire 71 batteri
 • hur du ställer in Logitech S220
 • hur du uppdaterar drivrutinen för Lite-On LTR-12101b
 • CMOS batterityper
 • hur man ställer in en hårdvarubrandvägg
 • hur man kopierar en ISO-fil till USB
 • hur man uppgraderar en Dell Inspiron grafikkort