Dator > Felsökning en HP 4250-skrivarserien

 • Felsökning en HP 4250-skrivarserien


 • Med HP LaserJet 4250 skrivare skriver ut upp till 45 sidor per minut och har en inmatningskapacitet på upp till 600 pappersark. Skrivaren gäller pulvriserat bläck, som kallas toner, på de sidor som de matas genom skrivaren med hjälp av ett system av valsar. Skrivaren gäller värme och tryck för att sidan efter den gäller toner, sätta toner på sidan så att den inte kommer att smeta. Skrivaren har också en kontrollpanel och bildskärm, som visas varningar och felmeddelanden

  Du behöver:.
  Skruvmejsel.

  pappersstopp


  1.
  Dra upp på framsidan kanten av skrivarens kontrollpanel område och svänga tillbaka för att avslöja bläckpatron. Dra ut kassetten och se till att hålla den nivå för att undvika att spilla toner.
  2.
  Täck över den med en bit papper för att skydda den från ljus. Dra tillbaka den gröna spaken i patronen området, och dra ut någon fast bitar av papper.
  3.
  Öppna "fack 1" på framsidan av skrivaren och dra ut någon fast bitar av papper. Snurra den främre rullen med fingrarna för att leta efter mer fastnat papper och stäng facket dörr.
  4.
  Sätt tillbaka tonerkassetten och stäng patronen omslag. Skjut öppna "fack 2" och ta bort eventuellt fastnat papper i facket Penningautomatföreningen.
  5.
  Ta bort allt papper från facket om de pappersbunten överstiger det högsta betyget höjd nivå på insidan av facket. Skjut tillbaka facket i skrivaren och tryck på "Välj"-knappen på skrivarens kontrollpanel.
  Delvis

  Faded Utskrifter


  1.
  Lyft upp framkanten på skrivarens kontrollpanel för att exponera tonerkassetten i skrivaren. Ta ut patronen och ersätta det, se till att det sitter på insidan av enheten och stäng locket igen.
  2.
  Byt ut tonerkassetten mot en ny cylinderampull om problemet kvarstår. Ta bort skyddsfilmen på den nya kassetten innan du installerar den i skrivaren.
  3.
  Undersök papperet förpackning för att avgöra om det uppfyller HP: s krav för skrivaren. Pappret ska ha 4 till 6 procent fukt i vikt, har en jämnhetsgrad på 100 till 250 Sheffield och vara gjorda av långkornigt.
  4.
  Byt ut papper med papper som uppfyller standarder som rekommenderas av HP. Tryck på "Välj"-knappen för att skriva ut en sida leverans status, markera "Information" med pilknapparna och tryck på "Välj"-knappen igen.
  5.
  Markera "Skriv ut en statussida sida "med pilknapparna och tryck på" Välj "-knappen. Undersök status leveranser sida för att fastställa om skrivaren behöver några delar ut.


Previous:nothing Next:hur du återvinner tonerkassetter för pengarna

Relaterade artiklar


 • vad gör processorhastigheter betyder?
 • hur man uppgraderar en hp pavilion dv8000 laptop
 • som gör den snabbaste filmscanner?
 • Hur fixar jag en HP 1200?
 • Inaktivera laptop spårning
 • hur man överför en hårddisk som slav enhet
 • Begreppet den bärbara datorn
 • hur man byter tangentbord på en Dell Latitude D600
 • vad är skillnaden mellan Dell Inspiron 1521 & 1526?
 • hur du uppgraderar RAM på HP Pavillon dv2000