Dator > felsökning av en Kodak ESP 9

 • felsökning av en Kodak ESP 9


 • Enligt Kodak hemsida, skriver Kodak ESP 9 Kodak foton fotolabbkvalitet på bara 28 sekunder. Det dokument upp till 32 sidor per minut i svartvitt och upp till 30 sidor per minut i färg. Den har en 3 "LCD-skärm och ett pappersmagasin på upp till 100 ark vanligt papper och 40 ark fotopapper. Kodak är ett väletablerat och respekterat namn inom fotografi, men som med de flesta skrivare kan glapp uppstå. Före ta enheten i för en tjänst, finns det några åtgärder för felsökning kan du köra igenom på egen hand.

  Du behöver:
  Webcam
  . Dator.
  Installations-CD.


  1.
  Kontrollera att skrivaren strömförsörjningen är ordentligt ansluten till vägguttaget eller förgreningsdosa om det inte finns ström till enheten. Om USB-kabeln till skrivaren var urkopplad och inkopplad, strömmen till skrivaren skulle ha avbrutits. Starta om datorn för att lösa problemet.
  2.
  Rengör skannerglaset om flera bilder är inte korrekt skannas. Koppla ur skrivaren och öppna locket. Torka försiktigt glaset med en svamp eller mjuk trasa som har fuktats med en icke-slipande rengöringsmedel för glas. Torka glaset med en luddfri trasa. Anslut enheten och försök att skanna igen.
  3.
  Rengör skannerlocket. Koppla ur skrivaren och lyft upp locket. Torka försiktigt av undersidan med en mjuk trasa och mild tvål och vatten. Torka undersidan med en mjuk trasa eller sämskskinn. Om det behövs, upprepa proceduren med tvättsprit. Torka med en mjuk, luddfri trasa.
  4.
  Flytta bilder bort från kanten av glaset och se till att de inte överlappar varandra om skrivaren inte kommer att skanna bilderna korrekt .
  5.
  Kontrollera att det finns papper i facket om ingen pappersmatning. Se till att det inte finns några skadade eller kläms pappersark. Kör fingrarna genom pappret till "fan" arken så att de inte fastnar i varandra. Tillbaka papperet noga med att inte överbelasta. Tryck på "OK".
  6.
  Kontrollera att skrivhuvuden är korrekt installerad om det saknas färger på kalibreringsblad. Öppna dörren skrivaren tillgång och ta ut svart och färg bläckpatroner. Skjut skrivhuvuden avtryckaren. Helt ta bort skrivhuvuden. Sätt i bläckpatroner och skrivhuvuden och stäng dörren skrivaren tillgång. Om detta inte löser problemet kontaktar Kodak service och support.
  7.
  Ta bort papperet från facket om du upplever pappersstopp. Stäng av skrivaren och öppna den bakre luckan och dra försiktigt ut papperet ur rullarna. Om papperet går sönder, se till att få alla bitar ut eftersom detta kan orsaka ytterligare sylt. Ladda papper i facket. Se till att inte överbelasta. Slå på skrivaren igen och tryck på "OK"-knappen.

  Tips och varningar


 • Bilder som är för ljus kan ha svårt att skannas.

Previous:nothing Next:hur man uppgraderar en processor eller grafikkort

Relaterade artiklar


 • hur man fyller en Epson C80
 • hur du ansluter skannrar
 • hur man ansluter en Olympus diktafon till en dator
 • Inaktivera en fingeravtrycksläsare
 • fördelar och nackdelar med att koppla ur en dator nätadapter
 • hur man skriver ut ett passfoto på en HP C6180
 • hur man kan återställa en bärbar dator till fabriksinställningarna
 • hur du spelar in video video till min Macintosh
 • Hur byter jag fläkten på en HP dv4000 laptop?
 • hur man byter ett grafikkort fläkt