Dator > Hur installerar jag ett grafikkort i en gateway gm5088?

 • Hur installerar jag ett grafikkort i en gateway gm5088?


 • The Gateway GH5088 kommer med en integrerad NVIDIA GeForce 6100 grafikkort. Detta kort, inbyggd i moderkortet, aktier upp till 128 MB minne. Om du märker att dina favoritspel inte fungerar som de ska eller ditt grafikkort inte passar dig, kan en uppgradering till en mer avancerad grafikkort vara i ordning. Stället för att betala någon för att fungera på din dator, uppgradera ditt grafikkort dig med bara en skruvmejsel

  Du behöver:. .
  Skruvmejsel
  Kompatibel PCI-Express x16 grafikkort.

  Intalling Kortet


  1.
  Stäng av datorn och koppla bort alla kablar och kringutrustning från datorn. Tryck på strömbrytaren för att dränera alla befogenheter som finns kvar.
  2.
  Öppna sidopanelen av ärendet genom att ta bort de två skruvarna på baksidan av sidopanelen. Skjut av ärendet bort från datorn för att exponera moderkortet.
  3.
  Lokalisera PCI-Express 16x plats på moderkortet längre bruna slot ligger nära botten styrelsen och ovanför två vita konventionell PCI-platser.
  4.
  Line det nya grafikkortet upp med facket och den metall kanten nedåt. Försiktigt in kortet nedåt i öppningen. Luta inte kortet i en vinkel och undvik att röra metalliska kanten.
  5.
  Fäst kortet på plats genom att skruva i metallhållaren nära hamnen. Kortet fäste bör vara fodrade med datorns hölje så att skruvhålen är i linje.
  6.
  Argumentera tillbaka på datorn och bifoga alla lämpliga kontakter och kringutrustning. Anslut skärmen till den nya grafikkortet hamn på baksidan av datorn.
  7.
  Ström på datorn och bildskärmen. Om du ser en bild, kortet fungerar och du nu måste se till att rätt drivrutiner är installerade.

  Installera drivrutiner


  1.
  Vänta Windows XP att erkänna den nyligen installerade grafikkortet och starta maskinvara guiden, som leder dig genom processen att installera drivrutinerna. Om ditt grafikkort kom med en drivrutin skiva, sätt in den när du tillfrågas.
  2.
  Klicka på "Start" och sedan "Kontrollpanelen" och slutligen "Lägg till maskinvara" Om guiden inte inte börja på egen hand. Detta steg kommer att tvinga guiden ska börja.
  3.
  Besök webbplatsen för ditt grafikkort är säljaren bekräfta att du har den senaste versionen av drivrutinerna för grafikkortet. Om ditt grafikkort inte levererades med en disk, ladda ner och installera de senaste drivrutinerna för ditt kort från denna webbplats. Följ anvisningarna från tillverkaren för att hämta och installera drivrutinen.

  Tips och varningar


 • Förhindra statisk elektricitet genom jordning dig själv och koppla ur alla elektriska komponenter från datorn innan du börjar arbeta. Jorda dig genom att röra en metall område av datorn med bara handen eller genom att bära en anti-statiskt armband.

Previous:nothing Next:Inaktivera en fingeravtrycksläsare

Relaterade artiklar


 • Hur byter jag en inkörsport t-1625 LCD?
 • hur man fixar en bullrig laptop fläkt
 • hur man redigerar visa på en Logitech MX 5500
 • hur man fyller tonerkassetten i en tn360
 • hur du tar bort programvaran för ATI fjärr undrar 2
 • Listan flera olika typer av lagringsenheter
 • skrivare som skriver ut CD & DVD
 • hur du skannar in ett foto i en klippbok
 • hur du fyller dell bläckpatroner
 • fördelar och nackdelar med ljuset pennan