Dator > Hur uppgraderar jag processorn med en noggrannhet som M70?

 • Hur uppgraderar jag processorn med en noggrannhet som M70?


 • Datorns processor, eller Central Processing Unit (CPU), är en fysisk utrustning som är nödvändig för att din bärbara dator prestanda. Det är den viktigaste chip inbyggt i moderkortet som fungerar datorns programvara. Varje program installerat på din dator har processor krav. Om din CPU inte uppfyller dessa krav, kommer din bärbara program köras långsamt eller inte alls. När detta händer i Dell Precision bärbara dator, kan det vara dags att uppgradera din CPU

  Du behöver:
  Phillips-skruvmejsel.
  Platt skruvmejsel.
  Termiskt fett.


  1.
  Stäng av din laptop. Koppla ur strömkabeln från uttaget på den bärbara datorns baksida. Dra ner på bildskärmen, och sedan placera den bärbara datorn nedåt. Vrid datorn så att framkanten är riktad framåt. Skjut batteriet släpptes knappen till vänster. Ta ut batteriet ur dess fack i nedre vänstra hörnet av den bärbara datorn.
  2.
  Ta bort Phillips-skruvarna märkta "D" i övre högra och vänstra hörn den bärbara datorn. Ta bort de återstående skruvarna från den bärbara datorns bottenplattan.
  3.
  Placera den bärbara datorn uppåt och dra öppna displayen så långt du kan. Sätt in en platt skruvmejsel i den högra sidan av tangentbordet locket. Tangentbordet omfattar är den tunna plasten remsan som täcker skillnaden mellan tangentbordet och bildskärmen. Bänd locket från den bärbara datorn.
  4.
  Ta bort de två Phillips-skruvar bakifrån övre kanten av tangentbordet församlingen. Lyft upp på tangentbordet, och placera den med framsidan nedåt på handledsstödet. Koppla bort tangentbordet är flatkabeln från moderkortet. Ta bort tangentbordet från den bärbara datorn.
  5.
  Koppla loss antennkabeln från dess kontakt på höger sida av displayen. Koppla sedan bort LCD videokabeln som sträcker sig från den vänstra sidan av displayen till moderkortet. Placera bildskärmen så att den sitter vertikalt. Lyft displayen monteringen av den bärbara datorn bas, och den åt sidan.
  6.
  Bort de fyra skruvarna märkta "D" från den översta höljet. Koppla bort alla synliga kablar från moderkortet anslutningar genom tillgång hålen på toppen hölje. Ta bort det översta höljet från den bärbara datorn bas.
  7.
  Leta kylflänsen i det övre vänstra hörnet av moderkortet. Ta bort de fyra Phillips-skruvar säkra kylflänsen på plats. Kylflänsen en stor bit metall med ett kopparrör som sträcker sig från den. Lyft kylflänsen från processorn chip och ut ur den bärbara datorn.
  8.
  Vrid processorns platta huvud låsskruv i moturs riktning för att lossa den från processorn sockeln. Ta tag i kanterna av processorn, och lyft ur den bärbara datorn.
  9.
  Omvänd denna procedur för att installera den nya processorn chip. Applicera ett tunt lager värmeledande fett innan du byter kylflänsen. Om du inte gör, kan du hamna steka din nya processor så fort du slår på den bärbara datorn.

  Tips och varningar


 • Använd ett antistatiskt armband för att förhindra elektriska skador på din dator.

Previous:Felsökning min oki b4400 Next:hur att reparera LaserJet 1200

Relaterade artiklar


 • hur man återställer en Compaq dp177a
 • HP 3458a specifikationer
 • hur man åsidosätta Kodak Printer "slut på bläck meddelande
 • hur man byter Dells bärbara minne
 • hur man backup till nätverksenheter med Time Machine
 • hur till låsa upp en dvd region i Vista
 • hur du återställer Asus Eee PC 900
 • HP Photosmart C6280 kommer inte att ansluta till USB-porten
 • Hur ta isär jag en acer 3650?
 • hur man återställer en HP 1120c