Dator > Felsökning en Lexmark X4690

 • Felsökning en Lexmark X4690


 • Lexmark X4690 Skrivaren fungerar enligt samma principer som andra bläckstråleskrivare dator. När skrivaren tar emot en utskrift från datorn, matar papper genom maskinen med hjälp av en serie av rullar. Bläckpatronerna reser fram och tillbaka längs bredden på skrivaren, besprutning små droppar av bläck på papperet för att bilda text och grafik. Felsöka eventuella problem som påverkar rörligheten för genom skrivaren, kvaliteten på utskrifterna eller som genererar felmeddelanden på skrivaren eller datorn.

  "Kommunikation ej tillgänglig" visas


  1.
  Kontrollera skrivarens Wi-Fi-ljus för att se till att den är grön. Klicka på "Windows" eller "Start"-knappen på datorns skrivbord och välj "Skrivare" alternativet.
  2.
  Högerklicka på X4690 ikon och klicka på "Egenskaper" i menyn som visas. Välj "Hamnar" fliken i det fönster som öppnas.
  3.
  Kontrollera att det finns en bock bredvid X4690 i listan på fliken och att IP-adress i samma rad matchar skrivarens IP-adress.
  4.
  Klicka på "OK" för att stänga fönstret. Högerklicka på X4690 ikon igen och välj "Använd skrivaren online" och sedan skicka en annan utskrift till X4690.
  5.
  Dubbelklicka på skrivarikonen i det nedre höger på datorns skärm, om det finns. Klicka på "Skrivare" överst i fönstret du öppnade, klicka sedan på "Pausa utskrift" om det finns en bock bredvid.
  6.
  Kontrollera skrivarens bildskärm se om det står "Ready". Om inte, lösa eventuella felmeddelanden som visas på displayen.

  rensa pappersstopp


  1.
  Tryck på skrivarens "Power" knappen för att stänga av skrivaren. Dra ut någon fast bitar av papper i in-och utgående pappersfack, var noga med att inte slita på sidorna.
  2.
  Tryck på "Power"-knappen för att se om ett pappersstopp fortfarande finns i skrivaren. Om så är fallet, stänga av skrivaren igen och öppnar dess övre luckan.
  3.
  Dra ut någon fast bitar av papper. Undersök skrivarens valsar och kassetten församlingens väg och ta bort eventuellt strimlor av papper kvar.
  4.
  Ta bort allt papper från inmatningsfacket och bläddra i den stacken. Rada upp pappersbunten genom att trycka den på ett skrivbord eller motverka och ta bort eventuella bitar som är en annan storlek från resten.
  5.
  Flytta pappersstöden bredd papper som långt från varandra som de kommer att flytta. Lägg i pappersbunten i inmatningsfacket och skjut sedan både bredd styrskenorna tills de trycker mot papperet utan att böja några ark.


Previous:Felsökning min oki b4400 Next:om hårddisken reparationsverktyg

Relaterade artiklar


 • specifikationer av minnet av en Soyo drake moderkort
 • hur man tillåter skrivardelning
 • hur man återställer en Pocket PC 2003
 • hur man öppnar fallet på en Dell Inspiron 1000
 • Faxa med hjälp av en Kodak EasyShare 5500
 • hur man byter fläkt i en ThinkPad T43
 • en pdf jpg kommer inte att skriva
 • min Toshiba pekplatta kommer inte att rulla
 • specifikationerna för en bärbar dator
 • installation av mer än 2GB RAM i Windows XP