Dator > problem med HP-skrivare laserjet p2o3o

 • problem med HP-skrivare laserjet p2o3o


 • I HP LaserJet 2030 raden av skrivare kan ge bra service, men med några grundläggande felsökning färdigheter är fortfarande nödvändiga. . Om du kan fixa din egen P2030 när något går fel kan du få tillbaka den i tjänsten snabbt, att undvika både kostnaden och besväret med krav på professionell service.

  Kommunikationsfrågor

  kommunikationsproblem mellan skrivaren och datorn är inte ovanligt med HP LaserJet P2030 linje. När dessa problem uppstår, är det bäst att ta ett steg-för-steg metod för felsökning. Börja med att se utskriftshanteraren är igång. Klicka på "Start" knappen på din dator, välj "Control Panel" från menyn, dubbelklicka på "Administrationsverktyg" och sedan "Tjänster". Rulla ner till "Print Spooler" och kontrollera status för tjänsten "Startad". Om inte, högerklicka och välj "Start" för att påbörja tjänsten.  Ta sedan bort och sätt tillbaka skrivarkabeln i båda ändarna. Börja med att ta bort skrivarkabeln från datorn, ta sedan bort den från baksidan av P2030 också. Byt ut kabeln på skrivaren först och se till att kabeln sitter ordentligt fast. Gör samma sak vid datorn slut och försök utskriften igen. Om utskriften fortfarande inte prova en annan kabel.

  Ut kvalitetsfrågor

  Utskriftskvalitet frågor med P2030 linje orsakas vanligen av en felaktig tonerkassett eller förorenat pappersbanan. Börja med att öppna framsidan av skrivaren och ta bort tonerkassetten. Ställ patronen åt sidan och granska skrivarens insida. Använd en liten dammsugare med en skreva kvarstad för att ta bort eventuella ackumulerade toner rester och papper damm från insidan, rengör insidan med en mjuk trasa för att avlägsna eventuella kvarvarande rester.  Rengör hela tonerkassetten med en mjuk trasa och undersöka det för tecken på läckage toner innan det sätts tillbaka i skrivaren. Ett sätt att testa för läckor är att rengöra botten av patronen, sedan sitta patronen nedåt på en pappershandduk eller trasa. Om det läcker toner, byta kassetten på en gång.

  Pappersmatning Frågor

  Många pappersmatning frågor med P2030 linje orsakas av papper av dålig kvalitet, eller av papper som har behållit fukt. Dessa skrivare är mycket känsliga för fukt i papper, så ta bort allt papper från facket och lufta det ordentligt. Dra ut alla sidor som är ihopklistrade, ladda sedan pappersfacket och försök ditt jobb på nytt. Undvik att använda papper som är plisserade, trasiga eller inte i bästa form.


Previous:nothing Next:hur reparera en bärbar dator XPS

Relaterade artiklar


 • hur man installerar grafik drivrutiner
 • hur du ställer in reagera trådlösa styrenheter
 • hur du gör din acer aspire en springa snabbare
 • hur man byter skärmen på en Toshiba Satellite A105
 • Lägga till en andra SATA-hårddisk
 • Felsökning i HP LJ 3055
 • hur mycket video gör SD-kort håll?
 • bläckstråleskrivare vs laserskrivare kvalitet
 • hur man skriver ut porto etiketter
 • hur man konfigurerar en tangentbordslayout