Dator > hur du spelar in filmer till en dator

 • hur du spelar in filmer till en dator


 • Överföringen av filmer till en PC kan fyllas i på olika sätt, beroende på din teknik för att registrera. Överföra analog videokassetter kommer att kräva en anordning som omvandlar en analog video till ett digitalt format, kommer en digital videokassett behöver en direkt koppling mellan datorn och kameran, och vissa enheter spela in direkt till en flash-enhet som kan omedelbart nås av din . dator

  Du behöver:.
  -erövrare enheten W /medföljande programvaran
  Digital videokamera.
  Flash-enhet.
  Windows Movie Maker.

  överföring av video band till PC


  1.
  Installera programvaran som följde med din video-upptagning enhet. Installationsskivan inte bara ger dig ett gränssnitt att arbeta med men ger också drivrutiner som talar om för datorn hur den ska användas.
  2.
  Bifoga din videobandspelare, videokamera eller annan kassettbandspelare till video-fånga enheten via tillgängliga ingångar. Video-fångstanordningar vanligen ut med RCA, S-Video-ingångar och ibland ytterligare hi-def ingångar.
  3.
  Koppla in din video-upptagning enheten i en av datorns USB-ingångar.
  4.
  Öppna video-fånga mjukvaran. Välj en källa för att fånga ljud och video (den enhet du just inkopplad) i programvaran huvudmeny. Tryck på "play" på dig videokassett spelaren att utföra en testkörning för din anslutning. Om du ser och hör din video spelas upp i displayen, är du redo att börja. Om inte kontrollera dina anslutningar.
  5.
  Tryck på "stopp" på din spelare för att avsluta testet körs och du spola tillbaka bandet till där du vill starta inspelningen. Börja spela in i mjukvaran, vänta ca tre sekunder och tryck på "play" på din kassettspelare. När du är redo att stoppa inspelningen, tryck på knappen "Stopp" på dig kassettbandspelare först och sedan på "Stop" knappen i din programvara. Spara videon.

  Spela in video från en digital video (DV) Kamera


  1.
  Installera drivrutiner som behövs för DV-kameran. De bör på en CD som följer med kameran.
  2.
  Anslut din DV-kamera till datorn. Du kan behöva en IEEE 1394-kabel och adapter för din PC.
  3.
  Öppna Windows Movie Maker. Välj att importera video från en DV-kamera genom att gå till "File" och välja antingen "importera från digital videokamera" eller "fånga video".
  4.
  Välj din DV-kamera från lista med tillgängliga enheter. Välj ett namn och en plats för nya videofilen.
  5.
  Välj ljud-och videoformat inställningar för överföring och klicka på "fånga in hela bandet automatiskt. " DV-kameran och datorn kommer att arbeta tillsammans för att överföra hela inspelningen till din dator. Om du behöver stoppa inspelningen någon gång före slutet av bandet, klicka på "stopp fånga. " Klicka på "Finish" när videon är klar inspelning.

  Överföra video från en flash-enhet till PC


  1.
  Sätt in flash-enheten i ett av USB-portarna på din dator. Windows kommer automatiskt att känna den.
  2.
  Klicka på "dator" eller "min dator" i Windows startmeny, beroende på din version av operativsystemet. Flash-enheten visas här som en flyttbar enhet, dubbelklicka på den.
  3.
  Dra videofiler från flash-enheten och till skrivbordet eller en fil plats som du väljer.
  4.
  Klicka på "Ta bort maskinvara" ikonen i verktygsfältet, välj flash-enhet och klicka på "stop". Windows kommer att berätta när det är säkert att ta bort enheten från datorn.


Previous:nothing Next:hur man installerar en AMD X2 kylfläns med clips på ett moderkort

Relaterade artiklar


 • hur man byter hårddisk på en Sony Vaio
 • lenovo N100 specifikationer
 • bläckstråleskrivare vs laserskrivare kvalitet
 • hur man gör adress etiketter
 • hur man ångra en NTFS-partition
 • hur isär en laptop tangentbord
 • vad är 512 MB Dual-Channel DDR2 SDRAM?
 • hur man kan återställa viloläge på ett tangentbord
 • hur man fyller bror mfc3100c bläckpatroner
 • vad är NTP drift?