Dator > felsökning av en VeriFone skrivare 250

 • felsökning av en VeriFone skrivare 250


 • Som en del av Point of Sales (POS) system och andra affärssystem dator är VeriFone Printer 250 idealisk för utskrift av försäljningsintäkter och rapporter. Skrivaren använder en enda rulle papper och innehåller en dubbel-färgstryck mekanism för utskrift i två färger --- rött och svart. Skrivaren är också producera utskrifter på två-och tredelade papper. Men liksom andra skrivare, den VeriFone Printer 250: s komponenter är känsliga för pappersdamm, fragment bläck och papperstrassel. Problemen är lösbara och du kan återgå skrivaren till ett fungerande tillstånd.

  Ta bort pappersstopp


  1
  Ta bort pappersrullen täcka från toppen av din skrivare genom att trycka på fliken på baksidan av omslaget, sedan lyfta den uppåt. Sitt luckan åt sidan. Stäng inte av din VeriFone Printer 250.
  2.
  Ta bort färgbandet locket från framsidan av skrivaren genom att dra på omslaget främre flik. Sätt färgbandet locket på sidan.
  3.
  Lyft rulle papper och spindel, som finns i mitten av rulle, försiktigt från VeriFone Printer 250. Använd sax för att klippa papper ur skrivaren. Ställ rulle papper och spindeln åt sidan.
  4.
  Tryck på "Paper Feed"-knappen på skrivarens ovansida upprepade gånger för att avlägsna de resterande papper och papper som fastnat från skrivaren. Använd pincett för att dra ut kvarvarande papper fragment från området runt skrivarens band.
  5.
  Placera rulle papper och spindeln tillbaka i skrivaren så att papperet matas från botten av Roll. Tryck och håll "Paper Feed"-knappen tills 2 inches av papper ur toppen av din VeriFone skrivare 250.
  6.
  Placera locket pappersrullen och band tillbaka locket på skrivaren. Den 2 inches papper bör gå ut från facket mellan bandet locket och pappersrullen täcka.

  Bort pappersdamm och bläck Fragments


  1.
  Stäng VeriFone Printer 250 av vrida strömbrytaren på ovansidan av skrivaren, på vänster sida, till "Off".
  2.
  Ta bort pappersrullen från ovansidan av skrivaren genom att trycka på fliken på baksidan av omslaget, sedan lyfta den uppåt. Lägg kåpan åt sidan.
  3.
  Ta bort färgbandet locket från framsidan av skrivaren genom att dra på omslaget främre flik. Sätt färgbandet locket på sidan.
  4.
  Använd en liten dator dammsugare för att ta bort eventuellt papper damm, fragment bläck och annat skräp från området kring bandet och pappersmatning kortplats, om skrivaren skriver inte ut klart eller bläcket är smetas ut. Använd latexhandskar för att hålla händerna rena.  Computer dammsugare finns på kontorsmaterial, dator och detaljhandel stormarknader.
  5.
  Ta bort bandet från skrivaren genom att trycka på vänster sida av bandet, sedan lyfta upp. Ställ in band åt sidan. Dammsug bandet håller området.
  6.
  Placera bandet i skrivaren genom att placera den högra sidan i första och sedan trycka på vänster sida av bandet på plats tills du hör ett klick. Vrid ratten på höger sida av bandet att skärpa något slack i bandet.  Om utskrifter har svag nyligen eller vissa färger skrivs inte ut, ersätta band med en ny istället för att installera den gamla bandet.
  7.
  Placera locket pappersrullen och band tillbaka locket på skrivaren. Sätt på skrivaren.

  Utföra ett Skriv Test


  1.
  Stäng VeriFone Printer 250 genom att bläddra strömbrytaren på ovansidan av skrivaren, på vänster sida, till "Off".
  2.
  Tryck och håll "Paper Feed"-knappen medan du slår på skrivaren. En testsida för skrivaren startar utskriften. Släpp "Paper Feed"-knappen. Sidan visar att din VeriFone Printer 250 fungerar och eventuella problem kan du ha drabbats har ursprung från datorn som skrivaren är ansluten.
  3.
  Stäng av skrivaren för att stoppa på Skriv ut testsida.


Previous:nothing Next:Installera mer minne i datorn

Relaterade artiklar


 • Hur återställer jag disk t2692?
 • hur man ändrar firewire till usb
 • skriver aktiviteter för barn
 • Inaktivera en touchpad på en HP dv5000
 • alternativa kraftkällor för en Apple G3 PowerBook
 • hur du tar bort sidopanelerna på min ProLiant server
 • Hur identifiera ett PC nätaggregat
 • hur kopiera karaoke låtar till USB-enheter för att spela i karaoke-maskiner
 • kanon iP90 felsökning
 • system för datainsamling, komponenter