Dator > Hur tar jag isär en mx8739 laptop?

 • Hur tar jag isär en mx8739 laptop?


 • Ta isär Gateway MX8739 är mycket som att ta isär alla andra bärbara, men detta är inte en process att genomföra om inte din bärbara dator har fysiska problem som kräver att du antingen att rengöra hårdvaran eller ersätta en viss del. Demontering av MX8739 kommer i de flesta fall inte garantin

  Du behöver:
  Skruvdragare


  1
  Koppla den bärbara datorn från vägguttaget och. . ta bort alla kablar från datorn. Ta bort batteriet genom att skjuta omkopplaren över och dra ut den.
  2.
  Vänd laptop över så att undersidan sitter med framsidan uppåt på arbetsytan. Ta bort alla skruvar du ser från botten av den bärbara datorn. Detta kommer att lossa plasten täcker från RAM-minnet, hårddisken och WiFi, men kommer också att lossa den övre tangentbordet. Det är därför det är viktigt att ta bort alla skruvar från botten plast. Håll skruvar och omfattar organiserad så att du kan byta ut dem.
  3.
  Koppla wifi-kort med något att trycka facket spakarna utåt med tummen och pekfingret tills kortet skjuts ut i 45 graders vinkel. Dra de två ledningarna ansluts till moderkortet. Ställ kortet åt sidan. Leta reda på Rektangulär linjalen formade RAM-moduler och ta bort dem båda genom att trycka på spakarna utåt något som du gjorde för WiFi kortet. Leta reda på koppar baserad kylfläns på undersidan av datorn. Gateway tenderar att sätta kylflänsen på undersidan av datorn istället för under tangentbordet. Ta bort de två skruvarna som håller den på plats med din stjärnskruvmejsel.
  4.
  Vänd den bärbara datorn över och titta på sidorna för CD /DVD-enheten. Skruva den lilla fästelement placerade på sidan av enheten hålla den låsta på plats. Sätt in en precision skruvmejsel i skarven och försiktigt bända upp CD /DVD-enheten.
  5.
  Vänd den bärbara datorn så baksidan gångjärnen mot dig. Ta bort skruvarna som håller gångjärn och de i gångjärnen fast den nedre plast på plats. Sätt precision skruvmejsel i plasten söm av gångjärn och lyft försiktigt tills du hör ett knäppande ljud lossa inne plastclips.
  6.
  Placera den bärbara datorn så att framsidan är vänd mot dig och öppna fönstret så långt tillbaka som du kan. Dra flytled täcker upp genom fronten, lyfta flytled och högtalare täcka av datorn.
  7.
  Lyft tangentbordet något fram datakabeln är synlig. Dra försiktigt upp på den lilla plast läppen av kabelanslutning. Läppen lyfter något för att låsa upp datakabeln. Dra ut datakabeln från moderkortet kontakten och ta bort tangentbordet helt.
  8.
  Koppla LCD-skärmen från moderkortet och ta bort de fyra skruvarna som håller det inre metall gångjärn till moderkortet. Detta frigör den övre displayen monteringen så att du kan ställa den åt sidan.
  9.
  Ta bort skruvarna som håller metallplattan du se under tangentbordet. Detta kommer att lossa den övre plast montering och pekplatta. Sätt in en skruvmejsel i sömmen runt underdelen att lossa basen plaster. Lyft upp plasten monteringen av den bärbara.
  10.
  Bort för fem till sex skruvarna som håller moderkortet till botten underdelen. Koppla bort högtalarkabeln och Bluetooth-kabeln som löper längs framsidan av moderkortet. Plocka moderkortet upp från plast botten montering börjar på någon av de vänstra hörn sidan. Koppla den sista kabeln från moderkortet och helt ta bort den från plast botten.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:Toshiba A-15 s1292: specs

Relaterade artiklar


 • hur man gör en PC DVD regionsfri
 • hur man dra en skärm gångjärn på en gateway tablett
 • min XP Media Center kommer inte att svara på vissa knappar på fjärrkontrollen
 • hur man fixar en laptop strömkabel
 • Hur fungerar Belkin Laptop Cooling Stand arbete?
 • hur till återvinna en rå skiva
 • Toshiba A205-S5000 bärbar dator specifikationer
 • hur man uppgraderar en processor chip
 • hur du uppdaterar BIOS på P5K
 • hur du aktiverar USB-mikrofon på Windows XP för sång