Dator > pennor som skapar digitala anteckningar

 • pennor som skapar digitala anteckningar


 • Digitala boxar används att skriva ner digitala anteckningar som kan överföras direkt till datorn. Dessa enheter är praktiskt för sekreterare eller journalister som har att göra anteckningar på språng, och för grafiska designer som vill att deras skisser digitaliserad. Flera typer av digitala pennor finns, från pennan tabletter till digitala pennor som kommer med anteckningsblock. Många av dessa pennor har kameror, ljudregistratorer, riktiga bläck och ett anteckningsblock gjorda av specialpapper.

  Livescribe Echo Smartpen

  Livescribe Echo Smartpen poster både handskrivna noter och ljud data och synkroniserar de två när du hämtar den på en dator. Med Echo Smartpen är det möjligt att göra videor av din text och spela upp det. Pennan har en utbytbar bläckpatron, men kräver särskilda Livescribe dot-papper. Det Livescribe Echo paketet ingår en 50-arks förrätt anteckningsbok innehåller fodrad dot-papper. Olika kontroll-alternativ är tryckta längst ner på varje blad. Tapping om dessa kontroller aktiverar vissa funktioner i pennan. En standard 3,5 mm hörlursuttag och inbäddade högtalare ingår också att du ska kunna lyssna på ljudklipp utan en dator.  Både Windows och Mac OS-systemen stöder den Livescribe systemet. Genom "Livescribe Desktop"-programvara som följer med pennan kan du digitalisera, ordna och dela handskrivna anteckningar. Denna penna tyvärr inte kommer med handskrift-till-text konverteringsprogram, men du kan köpa myscript, transkription programvara som utvecklats för Livescribe, online. Den Livescribe Echo kommer också med en lösenordsskydd alternativ för att hjälpa dig att hålla dina ljudfiler privat. Livescribe ECHO: s "pencast" alternativet tillåter lärare att ge at-home undervisning genom att göra animerade videor av anteckningar. Livescribe Echo pennor kommer med 4GB eller 8GB internminne, och har en Micro USB-port och ett hörlursuttag.

  Tablet NoteTaker

  Pegasus Technologies har utvecklat en digital penna som heter "Tablet NoteTaker. " Den NoteTaker är en sladdlös digital penna som skriver med bläck på vanligt papper, dels skapa ett digitalt bläck kopia av noterna. Den ansluts till datorer eller andra enheter som mobiltelefoner via Bluetooth eller USB-teknik. Microsoft Vista, Windows 7 och Office 2007-verktyg stöder NoteTaker både en digital penna och en mus. Via Microsofts handskrift, kan anteckningar föras över till maskinskriven text. Den notetaker är också kompatibel med Mac OS X-system.

  IRISnotes

  IRISnotes digitala pennor tur handskrivna anteckningar och skisser till digitala data. Pennan registrerar din handrörelser och överför dem till en mottagare på ett klipp fäst på toppen av ett vanligt papper. Upp till 100 sidor anteckningar kan lagras på den digitala mottagaren innan det måste hämtas till en dator. Pennan levereras med programvara som konverterar handskrift till elektronisk text och känner igen upp till 22 olika språk. Filer kan även arkiveras som handskrivna anteckningar. Den IRISnotes digitala pennan kan också användas som en mus eller en Tablet-penna.

  Dane Electric Zpen

  Dansken Electric Zpen är en trådlös digital penna med ett 1GB intern lagringskapacitet. Denna penna fångar handstil på alla typer av papper och inte kräver en direkt anslutning till en dator. En trådlös mottagare är klippt på toppen av din sida för att skriva anteckningar. Mottagaren fungerar som en USB-lagringsenhet och kan användas som en vanlig USB-enhet för att överföra anteckningar, musik eller andra filer till datorn. Dansken Electric Zpen använder standard bläck. Den tunna designen av denna penna gör att det känns som du skriver med en vanlig penna.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:hur man återställer en iMac

Relaterade artiklar


 • hur du uppgraderar minnet i en Dell hem-PC
 • dell 6400 specs
 • Hur felsöker jag det och reparera en gateway vtx400 anteckningsbok?
 • Definitionen av en monokrom laserskrivare
 • vad är en SCSI-och RAID-hårddisken?
 • skrivare kompatibel med msn TV 2
 • hur man fixar Datorhögtalare
 • hur man byter avfall toner
 • kan återställa mmc exe
 • hur du säkerhetskopierar Enterprise Manager på en SQL Server