Dator > processor designverktyg

 • processor designverktyg


 • Processor designverktyg låter dig skapa den primära delen av datorn: CPU (central processing unit). Med hjälp av dessa verktyg kan du skapa arkitektur för processorn och utföra beräkningar som krävs för CPU design, inklusive beräkning diskåtkomst tid och antalet vågen rör som tillverkats för en viss funktion. Processorn initierar av alla datorns funktioner, och ger instruktioner till program på datorn. De flesta processordesign verktyg är gratis att använda, men vissa kräver en avgift. Dessa verktyg är avsedda att användas av ingenjörer, utvecklare och andra branschexperter.

  Synopsys Processor Designer

  Synopsys Process Designer är ett program processor och hårdvara skapa verktyg som också bistår med ögonblick beräkning. Dessutom ger det här programmet du skapa processorarkitektur, inklusive DSP (Digital Signal Processing) och RISC (reducerad instruktionsuppsättning computing). Den Synopsys Process Designer ger dig verktygen för att skapa både VLIW (mycket lång instruktion ord) programvara och SIMD (enda instruktion, flera data) processorer. Andra funktioner inkluderar möjligheten att skapa mjukvara, och förmågan att ge verktyg för ISS (instruktionsuppsättning simulator) och RTL (register transfer level) genomförande. Denna programvara är en del av större system-Level Design verktyg, och kräver en avgift för att använda. I gengäld kommer Synopsys ge utbildning och support på alla produkter. Du måste även köpa licenser för denna programvara, vilket innebär att du måste betala för alla som använder programmet.

  Wave Pipeline Designer

  Wave Pipeline Designer är ett gratis verktyg som låter dig mata in dina beräkningar och få information om lägsta och högsta antal våg rör som tillverkats av dessa beräkningar. En rörledning är en grupp av databehandling element och dessa element knyts samman i en rad in-och utdata. Detta innebär att utdata av föregående element är den ingående delen av successiva element. I våg rörledningar, är de delar obuffrat, vilket innebär att det inte finns några betydande förseningar mellan enskilda etapper. I grunden är varje omgång av element kort så att de kan få genom rörledningen så snabbt som möjligt. The Wave Pipeline Designer låter dig mata in följande information för att få din beräkning av produktionen: högsta /lägsta krets dröjsmål, utgång höjning /sänkning tid, registrera klocka till utgång, registrera setup /hålla tiden, och oavsiktliga klockan skev (variationen i systemets prestanda) .

  diskåtkomst Tid

  Disk Access Time verktyg hjälper dig att räkna ut hur mycket tid det tar att få tillgång till information om en särskild disk, och är tillgänglig utan kostnad. Diskåtkomst innebär att ett program har tillgång till en viss dator disk där viss information som behövs lagras. Detta verktyg kommer att beräkna den totala tid som krävs för att få tillgång till denna information baserat på storleken på objektet som överförs och parametrar disk. Du kommer in information som antalet spår, överföring storlek, rotationshastighet och överföringshastighet i MBps (megabyte per sekund). Programmet kommer sedan ut information om överföring tid och total diskåtkomst tid.


Previous:specifikationer om UMTS-repeater Next:hur man skriver ut en pdf med blandade kommentarer växlingsfilen

Relaterade artiklar


 • vad är e-enheten?
 • specifikationerna för DDR2 PC6400 twinx minne
 • hur man demonterar en bakgrundsbelysningen i en Toshiba Satellite M55
 • Lägga till en skrivare i DOS
 • hur man installerar en Pentium D-processor
 • hur reparera en trasig hårddisk
 • hur fabrik återställa en Dell Inspiron 9300
 • hur man bränner en dvd med hjälp av ISO-filer
 • Microsoft laptop mus instruktioner
 • hur man fixar en USB-kontakt på en bärbar dator