Dator > måste-dator gåvor för laptop-användare

 • måste-dator gåvor för laptop-användare


 • Laptop användare förlita sig på sina datorer när de reser inom landet och över staden. Många använder dem för att hålla kontakten med kontoret när du reser, och varje år elever lita på dem mer. Vissa människor väljer bärbara datorer för att ersätta den skrymmande skrivbord i det förflutna. Eftersom de har blivit så viktigt för vardagen, flera tillbehör måste-ha dator presenter till den bärbara datorn användaren.

  Laptop Cooler

  Jeffrey L. Wilson hävdar i "Bärbar Magazine" att för mycket värme permanent kan skada en bärbar dator. Lyckligtvis flera företag gör nu laptop kylare, tillgängliga till överkomliga priser. Det finns flera stilar, men alla bygger på fans att avleda värmen från datorn

  Bil-Power Inverter

  För Road Warrior eller casual resenärer, erbjuder en strömriktare frihet från att oroa dig för. urladdade batterier efter bara några timmar. Mest makt omvandlare kommer att driva valfri apparat i ett rörligt fordon, inklusive en bärbar dator. William Nam Best återhämtning bekräftar vikten av en som stängs automatiskt av om bilen batteriet blir låg.

  Laptopväska

  Den största fördelen med en bärbar dator är portabilitet. En bärbar dator väska skyddar och håller alla tillbehör som sladdar och extra batterier. Välj en laptop väska stil passar för dess användning. För en professionell, skulle ett affärsmässigt portfölj stil vara mest lämplig. För flygresor, kommer den bärbara datorn användaren vill ha ett TSA-godkänt väska. Specialtillverkad TSA påsar kommer att passera flygplatsen scanners utan behov av att ta bort den bärbara datorn. En student kanske vill ha en ryggsäck monterad som en datorväska.

  Wireless Mouse

  Alla bärbara datorer är utrustade med en styrplatta eller andra metoder för att kontrollera pekdonet. De är dock aldrig lika bekväma som en mus för utökad användning. Vid arbete under längre perioder, är en trådlös mus mycket mer ergonomiskt. Det kommer också tar liten plats i väskan.

  USB Flash Drive

  Ett USB-minne-minne gör det enkelt att säkerhetskopiera eller överföra filer. De flesta minnen är små, ofta fästa vid en nyckelring. Dennis O'Reilly på CNET News beskriver med hjälp av flash-enheter för att kryptera filer och flytta dem från en dator i säkerhetssyfte. Enklare minnen effektivt lagra filer, musik eller bilder på en pinne liten nog att passa i en ficka eller handväska. Ett minne som innehåller 8 GB eller mer gör en bra present till den bärbara datorn användaren.


Previous:nothing Next:pc minne tips

Relaterade artiklar


 • hur reparera en HP Officejet 7300
 • Varför min HP skrivare använder så mycket bläck?
 • hur man byter ljudkort på en Toshiba Satellite P25-s507
 • felsökning av en mag platt skärm dator
 • tracking cookies & etik dator
 • hur man byter ett moderkort på en bärbar dator från Hewlett Packard
 • HP Compaq 6730b specifikationer
 • hur man byter en cpu fläkt på en Toshiba Satellite P30 RV2
 • hur man installerar en ny Dell-modem i min Vostro laptop
 • hur man kan öka den maximala 128 GB i Windows 2000 Server