Dator > dvd dupliceringsapparat instruktioner

 • dvd dupliceringsapparat instruktioner


 • En DVD dupliceringsapparat är utformad för att göra kopior av en DVD både snabbt och effektivt. För att använda en DVD dupliceringsapparat att göra kopior av dina hemgjorda DVD, allt som behövs är tom inspelningsbar DVD-skivor. Programvaran som följer med DVD dupliceringsapparat gör att en dator för att anpassa kopieringen om så önskas, även om det inte är ett krav. När de väl programmerats, kommer DVD-duplicering göra så många DVD-skivor som önskas

  Du behöver:. .
  Tomma inspelningsbara DVD-skivor
  DVD dupliceringsapparat installationsskivan.


  1.
  Sätt i installations-skivan som medföljer DVD dupliceringsapparat på utkastade skivfacket i datorns DVD-enhet innan du stänger den. Om datorn har en hårddisk slot lastning, sätta in installationsskivan i facket istället. Vänta tills installationen skivsymbolen visas på skrivbordet.
  2.
  Dubbelklicka på installationsskivan när du vill öppna sina fönster. Dubbelklicka på installationsprogrammet på insidan av fönster. Följ menykommandon för att installera programmet på datorns hårddisk. Starta en PC när installationen är klar.
  3.
  Anslut USB-kabeln på DVD dupliceringsapparat i en USB-port på datorn. Infoga tomma inspelningsbara DVD-skivor i dvd lastrum på DVD duplikator. Anslut DVD dupliceringsapparat makt kontakten i ett vägguttag om makten. Slå på DVD dupliceringsapparat på.
  4.
  Startar DVD dupliceringsapparat programmet genom att välja den från "Start", "Alla program" popupmenyn om du använder en dator eller genom att dubbelklicka klicka på ikonen inne i "Program" mappen om du använder en Mac.
  5.
  Välj namnet på DVD dupliceringsapparat från "Device" rullgardinsmenyn på programmets huvudskärm. Tryck på knappen "Nästa" för att gå till en ny skärm.
  6.
  Fyll i en fil för att kopiera till en DVD genom att klicka på knappen "Bläddra" bredvid "Lägg till Arkiv "-fliken. Navigera i fönstret som visas till filen. Dubbelklicka på filen för att stänga fönstret.
  7.
  Upprepa filen laddningen för att ladda så många filer i programmet som du önskar, med meddelande om att DVD-innehållet baren så att det gör Fyll inte, vilket innebär att det finns för många filer som ska kopieras till en DVD. Tryck på knappen "Nästa" för att gå till en ny skärm.
  8.
  Välj antal DVD-skivor som ska göras från "DVD Lista" rullgardinsmenyn. Överskrid inte många tomma inspelningsbara DVD-skivor som är i DVD dupliceringsapparat.
  9.
  Tryck på "Duplicera" längst ner i fönstret. Vänta eftersom programmet bearbetar filer och förmedlar informationen till DVD dupliceringsapparat. DVD dupliceringsapparat platser sedan en tom inspelningsbar DVD-skiva i DVD-bränning position och bränner filer på den. Vänta som processen upprepas för det antal skivor som blev inställd.
  10.
  Avsluta DVD dupliceringsapparat program när du är klar med den. Stäng av DVD dupliceringsapparat av. Ta bort USB-kabeln från USB-porten på datorn. Dra ur DVD dupliceringsapparat nätsladd ur vägguttaget.

  Tips och varningar


 • Kostnaden för en DVD dupliceringsapparat har sjunkit markant över tiden, på grund av det totala priset minskning med DVD-spelare.
 • Blås bort den blanka ytor tomma inspelningsbara DVD-skivor med tryckluft innan du lägger dem i DVD-duplikator.

Previous:nothing Next:hur man gör USB-minnen emulera en startbar cd-rom

Relaterade artiklar


 • USB-datakabel instruktioner
 • hur hittar USB-portarna på en pizza låda dator
 • hur man byter ljudkort på en Toshiba Satellite P25-s507
 • hur man avveckla en acer aspire
 • HP m8400f RAM-kapacitet
 • hur man byter häftklammer i en CANON iMAGE löpare 5570
 • hur man uppgraderar NC10 hårddisken
 • hur du lägger till en OEM-hd kör till en xp system
 • Varför min HP skrivare använder så mycket bläck?
 • hur man fixar en USB-kontakt på en bärbar dator