Dator > Hur du tar isär din övre locket på din bärbara dator

 • Hur du tar isär din övre locket på din bärbara dator


 • Ta isär den övre luckan på den bärbara datorn är ett arbete som kan fyllas i ungefär en timme. Ibland kan du behöva ta bort det översta att reparera bildskärmen eller ersätta den helt. Ta bort den översta är inte svårt men kräver att du är uppmärksam på de delar som håller på att avskaffas och hur de anbringas. Du kan ta locket av den bärbara själv, vilket sparar tid och pengar

  Du behöver:.
  Liten skruvmejsel


  1
  Ta bort makten. . sladd av den bärbara datorn från eluttaget innan du tar den övre luckan på datorn. Lossa nätsladden från den bärbara datorn för hand.
  2.
  Vänd på laptop över så att du tittar på baksidan och ta bort batteriet genom att lyfta på fliken batteriluckan. Ta ut batteriet ur den bärbara datorn för hand.
  3.
  Leta reda på hårddisken (HDD) kåpan på vänster sida av den bärbara datorn precis under batteriet och lossa skruvarna med en liten skruvmejsel. Lyft HDD ur den bärbara datorn för hand och lägger den åt sidan.
  4.
  Lossa locket till den optiska enheten modulen precis under hårddisken täck med en liten skruvmejsel och skjut frekvensomriktarmodulen ur den bärbara datorn för hand. Leta trådlöst LAN i centrum av den bärbara datorn.
  5.
  Ta bort locket på LAN-enhet genom att lossa skruven med en liten skruvmejsel och lossa de två trådlösa antenner på slutet av LAN-enhet. Lyft LAN-enhet ur den bärbara datorn för hand.
  6.
  Leta reda på expansion minnesmodulen bredvid den trådlösa LAN-enheten och ta bort locket genom att lossa skruvarna med liten skruvmejsel. Ta bort minnesmodulen genom att trycka på klämmorna från minnesmodulen och lyfta ut modulen ur den bärbara datorn för hand.
  7.
  Vänd den bärbara datorn tillbaka på så det sitter på basen och leta reda på skruvarna som håller täckplåten runt skärmen. Lossa skruvarna försiktigt med en liten skruvmejsel och ställ dem åt sidan.
  8.
  Lossa den elektriska kabelnätet från baksidan av skärmen och ta bort skärmen för hand. Kroka av elektriska kabelstammen från moderkortet och omriktaren styrelse för hand.
  9.
  Lossa skruvarna på locket med en liten skruvmejsel och lyft upp kåpan precis tillräckligt för att lokalisera talaren kablar. Lossa högtalarkablarna för hand och lossa skruvarna med liten skruvmejsel som håller locket till moderkortet.
  10.
  Ta av locket från den bärbara datorn och sätta den ur vägen.

  tips och varningar


 • Jorda alltid metallverktyg genom att röra vid dem på någon yttre metallyta innan du använder dem på insidan elektroniska komponenter i datorn för att undvika skada de elektroniska delarna.

Previous:nothing Next:Min HP J4580 är långsam att skriva ut

Relaterade artiklar


 • Vad händer om jag glömt mitt Linksys lösenord?
 • hur man byter ljudkort på en Toshiba Satellite P25-s507
 • hur du ställer in mina favoriter samma från alla datorer
 • hur man uppgraderar en Averatec 3700
 • hur man använder en multimeter att testa en leverans datorkraft
 • hur du aktiverar en usb diskett
 • hur man dra en skärm gångjärn på en gateway tablett
 • vad är en RS-232-kontakten?
 • hur du aktiverar tillgång Outlook Web med Exchange 2003
 • hur du lägger till RAM-minne till en Lenovo T60