Dator > specifikationer för ett OptiPlex gx270 sd

 • specifikationer för ett OptiPlex gx270 sd


 • OptiPlex GX270 Small Desktop (SD) datorn är en liten formfaktor stationär dator avsedd för användning hemma eller i affärsmiljöer. Det är visserligen inte lika kraftfullt som dess spel, grafik och media kusiner skrivbordet, har denna lilla dator flera funktioner avsedda att erbjuda grundläggande datoranvändning, Internetsurfning och kontorsapplikationer.

  Power

  OptiPlex GX270 drivs av en Intel Pentium 4-processor. Denna processor går upp till 2,6 GHz och innehåller upp till 1 MB L2-processen cache, beroende på datorns konfiguration. Denna mikroprocessor kan sättas till en lägre hastighet för kompatibilitet med tidiga operativsystem såsom Windows 3. 1 och Windows 95. Dessutom stöder Pentium-processor slot ersättning och uppgradera med mer avancerad bearbetning enheter.

  Moderkort

  OptiPlex GX270 har en Intel 865G chipset med 64 bitar data buss bredd och 32 bitar av adressen buss bredd. Moderkortet har även en 4 MB BIOS-chip med en oberoende batteri att upprätthålla BIOS minnet även om datorn har varit frånkopplad under en längre tid.

  Graphics

  grafiken på Optiplex GX270 drivs av ett integrerat Intel Extreme Graphics 2 Chipset som körs på 133 MHz och kan dra upp till 64 MB minne för användning i grafik. Denna styrkrets är påskyndas av DirectX 8. 0 och är utformat för att främst arbeta med webbsurfande och affärsprogram. Intel Extreme Graphics 2 är för långsamt för avancerad 3D-grafik och inte har stöd för mer avancerade skrivbordet funktioner som Windows Aero på Windows Vista och Windows 7-datorer.

  Lagring

  OptiPlex GX270 innehåller en 40 GB hårddisk. Denna apparat använder en ATA-100 gränssnitt seriell port och går på 5400 varv /minut. Den GX270 innehåller också en CD-ROM-enhet som standard, som kan uppgraderas till en CD-RW-enhet för extra förvaring.

  Audio

  Precis som grafikkort, är ljudet för Optiplex GX270 integrerat på moderkortet. Den GX270 använder en AC97 ljud chip som kan dra upp till 64 MB minne från de största RAM.

  RAM

  OptiPlex GX270 ingår 512 MB DDR RAM-minne. Detta minne styr hur många processer kan drivas på en gång. Small Desktop version av den här datorn för 4 RAM-platser för att öka mängden RAM-minne på upp till 2. 048 MB.

  Nätverk

  GX270 Small Desktop innehåller en 10/100 Ethernet-port för LAN-datornätverk. Datorn innehåller också en valfri V. 92 56K modem för uppringd Internetaccess.


Previous:Felsökning av en VGA-kort Next:hur man ändrar blinkande ögon i Alienware

Relaterade artiklar


 • hur till låsa upp microSD-kortet
 • hur till låsa upp HP Notebook pavilion underhållning
 • Varför flyttar en muspekare till höger?
 • hur man kan återställa en Tecra t9100 system
 • hur man gör en dator vaknar från viloläge
 • vad är turbo minne?
 • vad som behövs för att ansluta en dator till en tv?
 • Felsökning för HP d2445 skrivaren
 • hur du tar bort en CMOS-batteri från en gak8ns ultra 939
 • hur du ansluter käkbenet till en laptop