Dator > hur reparera en Lexmark 5470

 • hur reparera en Lexmark 5470


 • Lexmark 5470 skrivare producerar utskrifter med flytande bläck förvaras i bläckpatronerna. Detta flytande bläck sprayer i små droppar på pappret när den rör sig genom skrivaren, skapa bilder och text. Problem med skrivaren kan påverka kvaliteten på utskrifter, på förmågan hos papperet flytta genom skrivaren eller ens förmåga skrivare att kommunicera med datorn eller sätta på alls. Du kan reparera enkla problem med skrivaren, men söka hjälp av en servicetekniker om du inte hittar något problem bortom din förmåga att reparera.

  Du behöver:
  Microfiber dukar

  pappersstopp


  1
  Tryck på skrivarens knappen "Power" att stänga av skrivaren. . off. Dra ut alla fastnat papper som du kan se från utsidan av skrivaren, var noga med att inte riva det.
  2.
  Öppna den automatiska dokumentmataren genom att dra upp på hack del av ADF omslag. Dra ut någon fast bitar av papper, stäng sedan locket så att det klickar.
  3.
  Tryck på "Power"-knappen för att slå på skrivaren igen. Håll ner knappen på skrivarens kontrollpanel som har en bock, så låt gå när skrivaren börjar löpa.
  4.
  Ta bort eventuellt papper som matas ut till utmatningsfacket. Stäng av skrivaren om papperstrasslet är fortfarande närvarande och öppna skrivarens främre lucka.
  5.
  Dra ut fastnade papperet, stäng skrivarens lock och slå på den igen den. Om papperstrasslet felet inte går bort, tar skrivaren till en reparationsverkstad.

  Förbättra utskriftskvaliteten


  1.
  Justera skrivarens patroner genom att trycka på " kopieringsläge "-knappen, sedan på" Meny "-knappen. Använd pilknapparna för att välja "Verktyg" och sedan "underhåll. "
  2.
  Tryck på pilknapparna så" Justera bläckpatroner "visar på skrivarens skärm och tryck på knappen med bock för att skriva ut justeringssidan. Rengör skrivhuvudet genom att trycka "läget Kopiera" och sedan "Meny".
  3.
  Använd pilknapparna för att välja "Verktyg", "Underhåll", "Rengör bläckpatroner. " Tryck på knappen med en bock att köra rengöring nytta, som du kan göra upp till tre gånger om kvaliteten på testsidan inte visar förbättring.
  4.
  Rengöra bläckpatronerna manuellt om utskriftskvaliteten inte inte förbättras. Öppna skrivarens främre luckan och ta bort bläckpatronerna. Håll en fuktig mikrofiberduk mot patronen munstycke område i tre sekunder.
  5.
  Torka gång över munstycket område, och sedan hålla en ren del av trasan mot patronen metallkontakterna. Torka en gång över kontakter. Låt bläckpatronerna för att torka helt innan du installerar dem i skrivaren.


Previous:Felsökning av en VGA-kort Next:ordagrant kommer inte att kopiera filer

Relaterade artiklar


 • hur du fyller foto bläck för en Dell-skrivare
 • hur man byter en nätverksadapter för en laptop
 • vad är dator batterispänning?
 • vilken typ av skrivare kan jag lägga till en Toshiba laptop?
 • hur man framgångsrikt kan överklocka en Pentium D 805
 • Bluetooth-adaptrar kompatibel med vista 64b
 • hur man väljer ett format för en partition
 • Varför är dual core processorer långsammare än enstaka core processorer?
 • vad är turbo minne?
 • hur man backup och sanering en Windows Home Server