Dator > Lexmark C910 felsökningsguide

 • Lexmark C910 felsökningsguide


 • Lexmark C910 är en laserskrivare som producerar svartvita utskrifter. Om det uppstår problem med skrivaren verksamhet till exempel felmeddelanden dyker upp på skrivaren eller på din datorskärm, om utskriftskvaliteten är dålig eller om skrivaren är helt enkelt inte svarar, måste du fastställa orsaken till problemet. Genom att gå igenom åtgärder för felsökning kan du hitta källan till ett problem och potentiellt åtgärda det. Om du stöter på ett problem som kräver en lösning utöver din förmåga, kontakta en reparatör och få hjälp.

  pappersstopp


  1
  Swing öppnar skrivarens främre luckan och öppna sedan den övre. . täcka. Kontrollera om fastnat bitar av papper i skrivarens valsar och överföringsbälte, ta sedan bort dem.
  2.
  Ta bort eventuellt fastnat papper i skrivarens fixeringsenhet genom att lyfta plastfliken på fixeringsenheten och kontrollera insidan av locket för sidor som fastnat. Sänk locket och svinga den främre luckan stängd.
  3.
  Fäll ner den övre vänstra locket på skrivaren och dra ut alla fastnat papper du ser, stäng locket igen.
  4.
  Vik ned den nedre luckan på vänster sida av skrivaren och dra ut dubbelsidig montering. Ta bort alla fastnat papper genom att vrida ratten på vänster sida av församlingen moturs och sätt sedan in dubbelsidig montering och stäng dörren.
  5.
  Öppna skrivarens pappersfack och ta bort allt fastnat papper. Ta bort eventuellt skadade papper från lådan och se till att styrskenorna anpassas till kanterna på papperet, stäng sedan facket igen.

  Skrivare inte svarar


  1.
  Kontrollera båda ändar av skrivarkabeln se till att den är ordentligt ansluten till både datorn och skrivaren. Koppla ur kabeln och sätt in den, se till att kabeln skakar inte när den är inkopplad
  2.
  Kontrollera skrivarens display panel för att se om några felmeddelanden visar. Om du ser ingenting, kontrollera att strömmen slås på "På" och att nätsladden är ordentligt ansluten till både skrivaren och till ett eluttag.
  3.
  Dra upp den övre luckan för att se om det kommer att röra sig. Om du kan lyfta locket på alla, swing öppna skrivarens front och sedan sänka den övre luckan så det klickar på plats, sväng skalet stängt så det klickar på plats också.
  4.

  Klicka på "Start" eller Windows-knappen på datorskärmen och välj "Skrivare" eller "Kontrollpanelen". Högerklicka på C910 ikon och klicka på "Ange som standard" så en markering visas bredvid alternativet.
  5.
  Klicka på "Egenskaper" efter att högerklicka på skrivarens ikon igen. Kontrollera inställningarna i varje skrivarens flikarna för att se till att de är korrekta och klicka sedan på "OK" för att stänga fönstret.


Previous:Felsökning av en VGA-kort Next:problem med att dela en VGA-signal med en lång kabel

Relaterade artiklar


 • min Compaq nc6320 startar inte
 • hur man framgångsrikt kan överklocka en Pentium D 805
 • hur man gör cd-skivor bränna-bevis
 • min Power Mac G4 startar inte
 • snabbaste dator driftshastigheter
 • hur man skriver ut webbsidor till en utskriftsfil
 • hur man använder skrivare i Windows CE
 • Vad är HP: s Infinity-skärm?
 • hur till vända din Media Center till en teknik-hubb
 • hur man växla bildskärmar