Dator > Felsökning av en phaser 840

 • Felsökning av en phaser 840


 • Xerox Phaser 840 använder SSD-bläck för att skapa full färgutskrifter. Skrivaren gäller värme till bläckstavar, smältande dem så att skrivaren kan sedan spray bläcket i form av små droppar på media. Problem med skrivaren visar ofta upp som fel i utskrifterna eller felmeddelanden på skrivarens skärmen, eller skärmen på datorn är ansluten till skrivaren. Felsöka problem så kan du hitta orsaken och komma fram till en resolution

  Du behöver:
  2 rena dukar
  . Tvättsprit.
  Bomullspinne.

  vertikala eller horisontella linjer i Utskrifter


  1.
  Använd piltangenterna för att förflytta dig i skrivarens meny på skärmen. Tryck på "Välj" när du markera "-menyn".
  2.
  Tryck på pilknapparna tills du markera "Felsökning", tryck sedan på "Välj". Använd piltangenterna för att markera "Skriv ut testsida" och sedan tryck på "Välj". Vänta på sidan för att skriva ut.
  3.
  Tryck på piltangenterna för att markera "Eliminera Light Stripes" och tryck på "Välj" om du se linjerna på testsidan. Skriv ett annat test sida genom att välja "Meny", "Felsökning", "Skriv ut testsida. "
  4.
  Undersök testsida för att se om problemet kvarstår. Om linjerna är fortfarande på testsida väljer du "Eliminera Light Stripes" igen för att rengöra skrivarens skrivhuvud en andra gång.
  5.
  Kör skrivarens skrivhuvud rengöring verktyg upp till tre gånger, sedan låta skrivaren att sitta i fyra timmar om problemet kvarstår. Kör ut verktyget Head Cleaning upp till tre gånger efter att skrivaren har vilat.

  bläckfläckar på Top eller Bottom utskrifter


  1.
  Tryck på pilknapparna på skrivarens kontrollpanel för att markera "Meny" och sedan tryck på "Välj". Använd piltangenterna för att markera "Felsökning" och tryck på "Välj".
  2.
  Markera "Ta bort bläckfläckar" och tryck på "Välj" för att börja skrivarens självrengörande process. Om du fortfarande ser fläckar på utskrifterna efter att ha kört självrengörande nytta, rengöra skrivaren manuellt.
  3.
  Tryck ner den blå plast spaken sitter på höger sida av fronten av skrivaren. Vik öppna den övre luckan strax ovanför skrivarens kontrollpanel.
  4.
  Rengör papperet rullar med en trasa fuktad med tvättsprit och vände rullarna helt genom att vrida den blå ratten. Rengör blå ut fingrarna på skrivaren med en torr bomullstopp, stäng sedan luckan.
  5.
  Fäll ner skrivarens främre luckan och dra ut underhåll lådan för att ta bort den från maskin. Rengör du dem med en trasa fuktad med gnugga alkohol, använda den blå hjulet att rotera rullarna helt. Skjut underhåll tillbaka lådan på plats och stäng den främre luckan.


Previous:Felsökning av en VGA-kort Next:hur man reparera en Seagate Momentus

Relaterade artiklar


 • vad är en UDMA-enheten?
 • Hur du tar hand om din Microsoft Wireless IntelliMouse
 • Hur är pcmcia förknippas med bärbara datorer?
 • viktiga delar av en dator
 • hur du uppgraderar processorn Toshiba laptop
 • hur man öppnar en Dell laptop adapter
 • hur man uppgraderar en Dell cpu latitud d266xt
 • Compaq Presario sr1738nx specifikationer
 • Felsökning av en Explorer Mini Mouse
 • hur man kan anpassa en LCD kontrast P1100