Dator > som adaptrar kan jag använda med min Hewlett dator?

 • som adaptrar kan jag använda med min Hewlett dator?


 • Du behöver:
  CD Installation av drivrutin

  En adapter är en enhet som låter dig ansluta två enheter som annars skulle vara oförenlig. . Du kan använda adapter för att ansluta olika maskiner eller för att ansluta en maskin till ett eluttag. Hewlett Packard eller HP är en tillverkare av datorer (persondatorer), bärbara datorer och kringutrustning. Om du har en HP-enhet måste du köpa en adapter som är kompatibel med din enhet, och du kan köpa dessa adaptrar online.

  Compaq Mini

  Compaq Mini kompatibla HP Laptop AC (växelström) Adapter ansluts till baksidan av din bärbara dator, och det är en 19 volt 1. 58A utström, 30 watt ström kabel. Utström är hur mycket makt som du kan dra av kontakten. Detta är en reservdel för strömkabeln som följde med din bärbara dator. Om du inte längre kan ta ut din laptop, kan det betyda att kabeln är inte längre fungerar korrekt. Detta är en OEM (original equipment manufacturer) kompatibel sidan, vilket betyder att den fungerar precis som den ursprungliga delen. Från och med 2010 är detta verktyg kostar mellan $ 5,00 och $ 8. 00.

  HP 8. 120-6. 861

  I denna del tillverkas av HP, och det kan du ansluta EVC (Enhanced VMotion kompatibilitet)-aktiverade processorer till VGA (Video Graphics array)-enheter. Det är en 15-stifts kontakt som ansluts till VGA-enheter, inklusive datorskärmar, grafikkort och HD (high-definition) tv. Denna kabel kan passa en två tum kortplats. Från och med 2010, denna enhet kostar mellan $ 43,00 och $ 66,00

  Bärbar nätadapter

  Denna laptop nätadapter är kompatibel med följande HP-enheter: 402018-001, 359a DC, Ppp08h, HP-0k065b13 och 380. 467 -. 003. Detta är en 65 watts nätadapter, och det ingår även nätsladden, som ansluts till adaptern. Den har en Inspänningsintervall på 100 till 240 V, och dess utspänningen är den 18. 5 volt med en utström på 3. 5A. Detta är inte en OEM-del. Som av 2010, detta verktyg kostar mellan $ 5,00 och $ 7,00.

  USB nätverksskrivaradapter

  HP USB (Universal Serial Bus) Network adapter kan du ansluta olika enheter till din skrivare, fax och /eller scanner. Denna adapter är kompatibel med fast och trådlös utrustning, och det kommer med 1 MB (Megabyte) av flashminne. Det använder TCP (Transmission Control Protocol) /IP (Internet Protocol) nätverksprotokoll för att överföra data. Andra inslag i denna adapter ingår en USB 2. 0-port, och det använder upp till 3 watt. Den är kompatibel med Microsoft Windows XP och Vista, och det kommer med sin egen installationsprogram. Det finns en ettårig begränsad garanti på enhetens maskinvara. Från och med 2010, denna enhet kostar mellan $ 50,00 och $ 100. 00.


Previous:Felsökning av en VGA-kort Next:hur man uppgraderar en Acer Aspire bärbar dator processor

Relaterade artiklar


 • hur du aktiverar "lita installera detta certifikat"
 • hur du installerar RAM i en PowerBook G3
 • hur till låsa upp en Kingston microSD
 • hur man överklockar en Intel Core 2 Duo-processor E4600
 • hur man bygger ett Pro Tools HD system
 • PC Gaming systemkrav
 • instruktioner för en Panasonic KX-flm600
 • Microstar ms-6330 specifikationer
 • hur man gör bluetooth funktionell på Acer TravelMate 2420
 • strömriktare teknik