Dator > kompatibla moderkort för Lenovo

 • kompatibla moderkort för Lenovo


 • Du behöver:
  eMachines E525 laptop
  . Små kryssmejsel.

  Den Moderkortet är en central del av ett datorsystem, och det är en kretskort som innehåller alla de stora elektriska anslutningar för datorn. Det ger också datorn med åtkomst och anslutningar till kringutrustning till datorer. Lenovo är en dator som skapar dator, bärbara datorer, servrar, programvara och kringutrustning. Innan du köper ett nytt moderkort, måste du se till att är förenlig med dig Lenovo systemet, och detta är egenutvecklade datorkomponenter, vilket innebär att allmänhet endast Lenovo delar kommer att arbeta med Lenovo-maskiner.

  60Y4024

  60Y4024 är en IBM Lenovo varumärke moderkort, och det är för bärbara datorer. Den levereras med en Intel Centrino-processor, som är den dator komponent som gör att applikationer och program körs på din dator. Detta moderkort är kompatibel med Lenovo Thinkpad T61 Series Notebook. Detta är en Original Equipment Manufacturer del, vilket innebär att det ska fungera precis som det ursprungligen installerade moderkortet. Det har en 30-dagars garanti, och det kostar $ 550 i oktober 2010.

  42R9964

  Lenovo ThinkPad Z61M levereras med en Intel Dual Core processor. Dual Core betyder att det kan göra dubbelt arbete en vanlig processor, och att processorn innehåller två kärnor. Dessa typer av processorer är snabbare än traditionella processorer eftersom de kan hantera fler objekt. Tillverkarens delnummer för denna produkt är 42R9964. Andra funktioner i detta system är att den har en Mobile Intel 945 PM Express Chipset, som rymmer upp till 4 gigabyte minne, och den har två minneskanaler. Den kan överföra information till mellan 533 megahertz och 667 MHz Det har en 90-dagars garanti, och det säljer för mellan $ 195 och $ 220. Den 46H5772 är en IBM-tillverkad moderkort, och det är förenligt med Lenovo Thinkpad-modeller 760 och 760 XD. Detta moderkort kommer med en 90-dagars garanti, och det är en OEM del. Detta moderkort säljer för ungefär $ 129,99. Den levereras med en Intel-processor Premium, och det kan bearbeta data i 166 MHz. Andra inslag i detta moderkort är bland annat att det kommer installeras med 8 MB minne. Moderkortet är endast kompatibla med bärbara datorer.

  IdeaPad S10

  Lenovo IdeaPad S10 Moderkortet har en Intel-processor som kan bearbeta data på 1. 60 GHz. Tillverkaren nummer för denna modell är NL019187, och detta moderkort är endast kompatibelt med Lenovo IdeaPad, som är Lenovos mini laptop och tablet-serien. Detta moderkort kommer med en 90-dagars garanti på delar, och det säljer för $ 109.


Previous:Felsökning av en VGA-kort Next:hur man kan kontrollera flash hastigheter-enhet tillgång

Relaterade artiklar


 • Varför är monitorer mätt diagonalt?
 • gateway 2000 lp Mini Desktop G6-300 specifikationer
 • hur man återställer patroner Brother Laser
 • hur du kopierar en cd startsektor till usb
 • förteckning av magnetiska lagringsenheter
 • Tokina sd instruktioner
 • vad är en laptop lcd inverter?
 • typer av backup-enheter
 • specifikationer för ABIT LG-95z
 • hur du uppgraderar minnet på en hp pavilion 511w