Dator > hur man uppgraderar en Dell XPS 710 moderkort till en XPS 720 moderkort

 • hur man uppgraderar en Dell XPS 710 moderkort till en XPS 720 moderkort


 • Byte av Dell XPS 710 moderkort med en Dell XPS 720 Moderkortet är möjlig eftersom de två moderkorten har samma typ av processor slot. Kan dock förvärva XPS 720 moderkort inte att bli lätt eftersom Dell typiskt säljer dem bara med nya XPS 720 datorer. Om du köper en Dell XPS 720 moderkort på vilken marknad, försiktig vid byte av gamla moderkortet för att skydda din dator

  Du behöver:.
  CPU fett
  . Dell XPS 720 moderkort.
  Skruvmejsel.


  1.
  Tryck en metalldel på datorns hölje med båda händerna för att jorda dig själv innan du öppnar upp datorn. Det är också en god idé att regelbundet röra fallet igen medan du arbetar på insidan av datorn. Detta hjälper dig att skydda din dator från statisk elektricitet som kan orsaka skada.
  2.
  Öppna fallet med Dell XPS 710 genom att dra tillbaka spärren. Sedan försiktigt vrida locket och lyft upp och stänga av ärendet.
  3.
  Skruva alla expansionskort från datorn. Dessa kommer att vara placerad på baksidan av datorns moderkort. De inkluderar saker som grafikkort eller tv-kort tuner. Ta bort dem och försiktigt lägga dem åt sidan.
  4.
  Koppla loss alla kablar ansluts till moderkortet. Detta inkluderar SATA-kablar, USB-kontakter, strömförsörjning, CPU-fläkt och andra perifera kablar som kan bifogas. När du är klar bör det inte finnas några kablar av något slag knutna till moderkortet.
  5.
  Lossa spärren som håller CPU-fläkt på plats och lyft ut det i det enskilda fallet. Ställ den åt sidan. Lyft försiktigt CPU ur kortplatsen genom att dra den rakt upp. Var noga med att inte dra från sida till sida då detta kan skada några av stiften på processorn som orsakar att det är ogenomförbart. Ställ den åt sidan.
  6.
  Lossa skruvarna som håller moderkortet på plats. Dessa bör i huvudsak längs kanterna av moderkortet. Se till att stödja tjänster under dem kvar. Stöd inlägg är oftast guld i färg och har en skruvgänga på botten. Om de inte kommer upp tillsammans med skruvarna, kan du skruva dem när du är klar att skruva ur resten av moderkortet. När moderkortet är helt skruvas, lyfta upp den ur målet och lägger den åt sidan (eller kasta den om du inte har någon användning för det).
  7.
  Placera Dell XPS 720 moderkort på stöd som blev kvar i målet. Hålen ska ligga med stöden. Ta skruvar du tog bort i steg 6 och skruva tillbaka dem i.
  8.
  Sätt CPU på moderkortet genom att trycka ner den försiktigt men bestämt. Se till att rikta in stiften exakt med moderkortet. Lägg lite CPU fett ovanpå processorn. Du bör sätta på tillräckligt för att täcka CPU, men inte så mycket att det kommer att sprida sig när du sätter på fläkten igen. Några droppar ska göra jobbet. Du kan gnida den på processorn försiktigt med fingret. När du är klar, lägg fläkten tillbaka på det exakt som det var när du tog bort den från XPS 710 moderkort. Försiktigt lägga spaken för fläkten på plats igen och sedan koppla in den nya moderkortet.
  9.
  Anslut alla pluggar du unplugged i steg 4. Layouten ska vara densamma som för Dell XPS 710. När du är klar, byt expansionskort som togs bort i steg 3 och skruva tillbaka dem i. Sätt på locket på och knäppa spärren på plats.

  Tips och varningar


 • Det är en bra idé att notera när det var belägen, när du tar bort dem som moderkort för Dell XPS 720 borde vara ganska liknande konstruktion till moderkortet från Dell XPS 710. Ta ett digitalt foto som referens kan vara till hjälp.
 • Rör aldrig insidan av din dator utan att först jordning själv genom att vidröra en del av datorns hölje. Underlåtenhet att göra så kan skada den känsliga elektroniken inuti datorn på grund av frisättning av statisk elektricitet.

Previous:Felsökning av en VGA-kort Next:Inaktivera Bluetooth audio

Relaterade artiklar


 • det bästa grafikkort för en Dell Latitude cpi laptop
 • Toshiba A10 specifikationer
 • hur man fyller en Brother LC-51 patron
 • beskriver anslutning av PC nätaggregat
 • hur man bränner en DVD från ett SIM-kort
 • minne kompatibilitet för Asus P5ND2-SLI
 • Intel Integrated Media Accelerator 900 grafikkort specifikationer
 • den Averatec 3150 specifikationer
 • hur man installerar en HP Deskjet 3920
 • hur du överför data från en stationär dator till en bärbar dator