Dator > Hur man monterar en usb på en DVD

 • Hur man monterar en usb på en DVD


 • En USB-minne eller hoppa enheten är en extremt bekväm form av datalagring. Inte bara är USB-minnen liten nog att bära runt i fickan eller på en nyckelring, men de kan också hålla en hel del data. Om du vill överföra innehållet i ett USB-minne på en DVD, montering data på en skiva bara tar ett par snabba klick på musen

  Du behöver:. .
  DVD-brännare
  Tomma DVD.

  Använda en Windows operativsystem


  1.
  Sätt i USB-enheten till en USB-facket på datorn. De är oftast belägna på antingen framsidan av datorn torn, eller om du använder en bärbar dator, på motsatt sida av tangentbordet. En anmälan ruta ska dyka upp på skärmen och visar en "flyttbar disk" och frågar hur du vill fortsätta.
  2.
  Klicka på "Öppna mappen och visa filer" och ett fönster kommer öppna som innehåller allt innehåll på USB-enheten. Om en anmälan visas inte, klicka på "My Computer" och hitta motsvarande enheten för USB-minnet. Högerklicka på ikonen och välj "Öppna. "
  3.
  Mata in en tom DVD-skiva i CD /DVD-facket på din dator. Återigen öppnar" My Computer "och hitta motsvarande enhet för tomma DVD. Det bör heter "Untitled DVD. " Högerklicka på ikonen och välj "Utforska". Ett fönster öppnas som visar innehållet på skivan, som ska vara tomt.
  4.
  Markera alla filerna i USB-enheten med din mus. Klicka och håll nere musen för att dra alla filer från USB-fönstret till tomma DVD-fönstret. släppa filerna in den tomma DVD-fönstret. När alla filer är släpas över, klicka på "File" på verktygsfältet och välj "Skriv de här filerna till CD". Datorn kommer att börja bränningen och kommer att meddela dig när processen är klar.

  Använda en Mac-operativsystemet


  1.
  Sätt i USB-enheten till en USB- plats på datorn. De kommer att vara belägna på vardera sidan av tangentbordet, eller på sidan av monitorn. Du kommer att se en ikon på skrivbordet som motsvarar den enhet du just har införts.
  2.
  Dubbelklicka på USB-enhet ikonen på skärmen och ett fönster öppnas som visar allt innehåll på USB-enheten.
  3.
  Mata in en tom DVD-skiva i CD /DVD-plats på din dator. En annan ikon visas på skrivbordet i form av en skiva. Det bör namnet "Untitled DVD. " Dubbelklicka på ikonen för att öppna upp det i ett fönster. Markera och dra alla filer från USB-enheten och släpp dem på tomma DVD-fönstret.
  4.
  Inspektera de filer du just har överförts till tomma DVD. Om du är nöjd med resultatet, gå till toppen verktygsfältet och välj "Bränn skiva". Ett popup-varning visas. Välj "Burn". Den börjar och datorn kommer att meddela dig när den är klar.

  Tips och varningar


 • Alltid högerklicka på USB-enhet en välja "Säker borttagning av maskinvara "innan du tar bort USB-enheten fysiskt. På så sätt kommer uppgifterna inte vara skadad.

Previous:Felsökning av en VGA-kort Next:hur du får din storlek Exchange-postlåda

Relaterade artiklar


 • hur man bygger en längre kabellängd usb
 • Hur du tar isär en hp pavilion zd8000
 • hur man driver en vänsterhänt och högerhänt mus
 • Skillnaden mellan 5 & 6 Ethernetkabel
 • hur du uppgraderar processorn i en n610c Pentium 4 Hyper Threading
 • hur man använder en xD kortläsare
 • instruktioner för en Panasonic KX-flm600
 • hur man återställer bios på en Dell Latitude CPX
 • Varför flyttar en muspekare till höger?
 • min Power Mac G4 startar inte