Dator > kompatibel diskgo USB-minnen

 • kompatibel diskgo USB-minnen


 • EdgeTech gör en serie av USB-minnen som är kompatibla med PC och Macintosh. Anmärkningsvärda funktioner på DiskGo USB flash-enhet är dess hållbara konstruktion och dess inbyggda kryptering standarder, CryptArchiver Lite programvara, som ger 128-bitars kryptering. Denna programvara kan uppgraderas till CrypthArchiver Pro, som erbjuder 256-och 448-bitars kryptering, det senare krävs att en högre nivå av kryptering än den amerikanska regeringen för militära och säkerhetsskäl.

  Konventionella Flash Drives

  DiskGo s konventionella flash-enheter är USB-minnen som kommer i aluminium fall med löstagbar skyddskåpor. Den nuvarande utbud av produkter omfattar ett brett spektrum av kapaciteter från 512 MB upp till 128 GB. Det finns modeller som även stödjer Windows 7 och Windows Vista Ready Boost-teknik vilket cache vanliga hårddisken data på USB-minne. Alla enheter är USB 2. 0 kompatibel, vilket möjliggör mycket snabb dataåtkomst. Alla EdgeTech s DiskGo flashdiskar plug and play och ombord krypteringsprogram tillåter dem att vara skyddade med lösenord, eller att ha vissa kataloger eller filer dolda från nyfikna ögon. Eftersom de är USB 2. 0 kompatibla, de är användbara med PC, Macintosh och Linux-datorer

  Mini USB Flash Drives

  DiskGo säljer också en rad av små flash-enheter, ungefär 1 tum med 1 tum över. Dessa har kapacitet från 1 GB till 32 GB. Bortsett från deras ringa storlek, de har många av de funktioner för den konventionella flash-enheten, och är monterade på en robust nyckelring. Deras ringa storlek gör dem idealiska för insättning i tafatt ut USB-portar på datorer, i synnerhet små formfaktor datorer som netbooks och nettops. Precis som den större enheter, behåller de förmåga att säkra 25 MB i enheten i en lösenordsskyddad eller dold mapp, de också kommer med en begränsad uppsättning data backup programvara, inklusive ett paket som gör det möjligt att säkerhetskopiera data på USB-minne till en Internet-tillgänglig data butik.

  Ovanligt Formfaktor Flash Drives

  Det mest ovanliga USB flash-enhet som EdgeTech användningsområden för sina DiskGo linjen är EdgeTech USB Watch Drive. Denna enhet har en liten, mini-USB-kontakt som rullar upp under klockans ansikte och ansluter till en flash-minne, om du är den sortens person som ständigt förlorar USB-minnen, ger detta dig att alltid ha en med dig. Den levereras i kapaciteter från 512 MB till 4 GB, och i två olika stilar-stål "Executive" och den svarta "Sporty". Den använder en kvarts mekanism för att flytta händer och berätta tid.


Previous:Felsökning av en VGA-kort Next:hur du formaterar en dvd DCR-DVD610

Relaterade artiklar


 • Acer Aspire am5641-85560a E2200 specifikationer
 • hur man överklockar en Eee PC
 • automatiserad hårddisk backup
 • hur många megabyte Kan en DVD butik?
 • Specifikationer för Xerox dc430c kopiatorn
 • ominstallation av en skrivare kontor avbildning
 • hur man fixar skärmen på en hp pavilion n5431
 • porten 560ge stationär PC startar inte
 • Hur du tar isär en hp pavilion m9040h
 • hur man byter grafikkort på en Toshiba Qosmio F45-av410