Dator > nackdelarna med att använda dokument imaging

 • nackdelarna med att använda dokument imaging


 • Det råder ingen tvekan om att Document Imaging har revolutionerat vår moderna värld. . Människor kan skanna, skicka och lagra värdehandlingar i digitalt format, och detta är en grundläggande del av genomförandet dag för dag verksamhet för många företag. Men medan fördelarna med Document Imaging är anmärkningsvärda, det finns vissa nackdelar med att skapa elektroniska kopior

  Skill Förvärv

  Modern skannrar kommer med tillhörande programvara som gör att scanna och spara dokument möjligt. Men företagen måste ta programvara utbildning beaktas. Anställda har inte bara veta hur man använder utrustningen, men de är också skyldiga att använda tillhörande program för att ändra och /eller lagra elektroniska filer. Färdighet och kompetens inom detta område tar ofta tid, medan pappersdokument är lätta att använda och det finns liten eller ingen utbildning deltar i många traditionella register. Enligt den skotska Clinical Information Management in Practice hemsida, "Det är enklare för personalen att lämna brev än att driva ett scanning-system. "

  Kostsam utrustning

  Utöver kostnader programvara utbildning, företagen har andra höga kostnader till tänka rätt från början av en papperslös omvandlingsprocess. Etableringskostnader omfatta köp av skanning utrustning samt tillhörande programvara. Beroende på storleken av ett företag kan detta bli dyrt, och den utrustning kan kräva underhåll över tiden.

  Mer minnesutrymme

  företag nu behöver mindre ytor för att hysa besvärliga "hårda kopior", men de behöver mycket digital minnesutrymme för att lagra elektroniska filer. Människor använder ofta skannrar för att de vill ha en exakt digital representation av en viss handling, så är dokumenten ofta skannas och sparas som JPEG eller TIFF-filer. Högupplösta JPEG-filer med är stor och TIFF-filer är ännu större. Alla med en dator kan läsa dessa filer, om de skickas som PDF-filer, med en PDF-läsare, men betydande minnesutrymme som är nödvändigt för att lagra elektroniska filer själva.

  Omvandling Oro

  Företag som vill gå papperslös via Document Imaging rutter har att tilldela en hel del tid för konverteringen och skanning av befintliga dokument äga rum. Scanning varje handling är ofta tidskrävande, beroende på hur många dokument konverteras till digitalt format, och hela processen kan bli kostsamt som följd.

  Bild Begränsningar

  Scanners är bra verktyg och har många användningsområden. Men skannade en stor nackdel av ett dokument är att det bara är en bild av ett dokument och inte den faktiska texten. Så om du arbetar med ett dokument som innehåller text, det finns inte mycket du kan göra med det när bilden har skannats. Redigera någon text på denna typ av fil är svårt och kräver bildredigeringsprogram kunskap att utföra.


Previous:nothing Next:bärbara datorer jämförelse

Relaterade artiklar


 • Hur man överför en HP Recovery partition till en ny hårddisk
 • grundläggande skrivare felsökning
 • Dell Inspiron 9300 tekniska specifikationer
 • min gateway skrivbord startar inte
 • toner påfyllning metoder
 • hur du installerar minne för Latitude D600
 • hur man öppnar en Acer 5050
 • hur man installerar en Lexmark trådlös skrivare
 • bror 3100c fax instruktioner
 • diskkontrollprogram verktyg