Dator > hur man installerar en 150C Brother DCP

 • hur man installerar en 150C Brother DCP


 • Brother DCP-150C är en allt-i-ett multifunktionsmaskin, med en färg kopiator, skanner och skrivare. DCP-150C också medföljer fotoredigeringsmjukvara att hjälpa förbättra dina bilder innan de skrivs ut. Enheten levereras med allt som behövs för att ställa upp, även bläckpatroner, kablar och en installations-CD-ROM. Efter lastning papper och bläckpatroner till enheten och sedan ansluta nödvändiga kablar och välja inställningar är DCP-150C installerad och klar att använda
  1.
  Ta bort plastfolie och skyddande tejpen som täcker enheten, ta sedan bort påsen bläckpatronen anslutit sig till toppen av pappersfacket.
  2.
  Skjut pappersfacket ur maskinen och lyft upp papperet luckan. Tryck in på papperet sidan och längd guider, skjut dem att passa pappersstorleken på det papper du vill använda. Se till att papperet staplas jämnt för att förhindra papperstrassel eller tryckfel.  Lägg i upp till 100 ark papper i facket. Justera styrskenorna igen, om nödvändigt, stäng sedan facket och skjut tillbaka pappersfacket i maskinen. Vik stödfliken på maskinens framsida.
  3.
  Anslut den medföljande strömkabeln till maskinen, sedan till en strömkälla. Maskinen startar automatiskt. Tryck på "OK" knappen på maskinen och använd sedan piltangenterna för att välja språk. Tryck på "Upp"-pilen för att bekräfta valet.
  4.
  Öppna locket bläckpatron, som ligger på höger sida av maskinen. Dra ner frigöringsspakar och ta bort den gula skyddande bit inuti. Ta ut bläckpatronen i påsen och ta bort skyddslocket ovanpå.  Skjut bläckpatronen i matchande färg slot, med pilen klistermärket pekar bort från dig. Lyft frigöringsspakar och tryck ner dem tills du hör ett klick. Stäng bläckpatronsluckan.
  5.
  Tryck på "Color Start" för att utföra en kvalitetskontroll. Ett blad skrivs med hjälp av svarta och färgade bläck. Om kvalitet och färg är tillfredsställande, tryck på "Ja" tre gånger. Tryck på "Ja" om du vill rengöra skrivhuvudet.
  6.
  Tryck på "Meny" och sedan "Initial Setup" och "LCD-kontrast. " Använd piltangenterna för att justera ljusstyrkan på skärmen. Gå tillbaka till föregående meny och välj "Datum och tid. " Använd piltangenterna för att ställa in datum och aktuell tid.
  7.
  Sätt in installations CD-ROM i datorn. Klicka på "Installera MFL-Pro Suite. " Installationen sker automatiskt. Klicka på "Ja" två gånger och sedan "Next. "Anslut USB-kabeln till maskinen och sedan till datorn. Starta om datorn och installationen är nu klar.


Previous:nothing Next:grundläggande komponenter i en digital dator

Relaterade artiklar


 • Felsökning en HP 6940
 • hur du återställer dllcache filer
 • moderkort specifikationer
 • kretskort verktyg
 • instruktioner om hur man programmerar min favorit nycklar på Microsoft 6000 trådlöst tangentbord
 • Hur man testar minnet i Windows med gratisprogram
 • vad är en tryckt tråd ombord?
 • hur man bygger en HD DVR
 • problem med F50 monitorer
 • hur du ansluter scsi & IDE-hårddiskar