Dator > hur man installerar Nikon COOLSCAN III

 • hur man installerar Nikon COOLSCAN III


 • Nikon Coolscan III, som släpptes 1999, var en viktig milstolpe för bolaget. Nikon hade gjort 35mm skannrar för år sedan, och deras erfarenheter tillät dem att skapa Coolscan III, som var den första scannern att använda Digital ICE, ett banbrytande stoftavskiljning teknik och skröt en upplösning och färgdjup som fortfarande är imponerande . Skannern ansluts till datorn med den då Fast SCSI (Small Computer System Interface) system, som numera nedlagda. . Men med en SCSI till USB-kabel kan du ansluta tio år gammal scanner till en modern dator

  Du behöver:.
  Nikon Coolscan III scanner
  SCSI-kabel.
  Strömkabel.
  Dator.
  SCSI-porten eller en USB till SCSI-kabel.
  Nikon Coolscan III installera CD.
  Skruvmejsel.


  1.
  Välj en plats för skannern. Se till att den har tillräckligt med utrymme för ventilation och kommer inte att omfattas av drastiska förändringar i temperatur från direkt solljus eller drag. Skannern ska ha 2 inches av avslut på toppen, 4 inches från baksidan och framsidan, och 2 inches från sidorna.
  2.
  Öppna frontpanelen och ta bort transport skruven med ett mynt och skruva in dem i hålen på baksidan.
  3.

  Anslut strömkabeln och slå på scannern att se till att kabeln är korrekt ansluten. När "jag" på strömbrytaren är nere, är det på.
  4.
  Stäng av skannern. När "0" på strömbrytaren är nere, är av skannern.
  5.
  Anslut SCSI-kabeln till din scanner och sedan till datorn. Eftersom SCSI-kablar inte kan anslutas eller kopplas ifrån med de system som de ansluter på, stänga av både datorn och skannern. Om du ansluter skannern till en SCSI-kedjan, stänga av alla enheter i kedjan.
  6.
  Välj rätt alternativ med terminatorn knappen på baksidan av skannern. Om skannern är den sista enheten i SCSI-kedjan eller den enda enheten, välja "ON". Om det inte är den sista enheten, välja "OFF".
  7.
  Ställ skannrar SCSI-ID. Varje enhet i SCSI-kedjan har ett nummer som identifierar den. Ställ in ID till ett valfritt antal som inte är 0, 1, 3 eller 7, eftersom dessa siffror ofta används för att identifiera datorn och komponenter i datorn. Använd inte ett nummer som redan används av en annan enhet i SCSI-kedjan. På ID-numret ändras genom att justera ratten på baksidan med en platt-skruvmejsel. Se till att skannern inte är inkopplad när du justerar det ID-nummer.
  8.
  Slå på skannern genom att trycka på "I" på strömbrytaren nedåt.
  9.
  Sätt i installations-CD i datorn och starta upp den.
  10.
  Följ instruktionerna för att installera drivrutinerna för skannern. I Windows, kommer du bli ombedd att styra datorn med drivrutiner för ditt nyinstallerade scanner. Direkt operativsystemet till din CD-enhet för dessa filer och låt det kopiera dem. I ett Macintosh-system, öppna CD och dubbelklicka på installationsfilen på önskat språk och följ anvisningarna på skärmen.
  11.
  Starta om datorn för att slutföra installationen.


Previous:nothing Next:multimedia-PC-komponenter

Relaterade artiklar


 • hur man bygger en kvalitet spel dator
 • Vilka är de specifikationer för en Acer Aspire One?
 • hur man använder ett nvidia kort bara för PhysX
 • hur du formaterar en sdhc 8 GB kort
 • problem med att ansluta en TRENDnet Wireless PC Card
 • kompatibla HP Pavilion 514n minnesuppgraderingar
 • hur till låsa upp en VoIP-adapter
 • knep för att förlänga livslängden på min laptop batteri
 • vad är omriktaren styrelsen?
 • Hur man spelar en video genom datorn